عرضه شیرینی و گز برای مبتلایان به دیابت بر پایه مواد گیاهی

دیابت | شیرینی | گیاه

دانشمندان این شرکت دانش بنیان غذاهایی با پایه استویا تهیه کرده اند که برای بیماران دیابتی سازگار است.

به گزارش سرگرمی برای همهامید نگین مدیر اجرایی دانش بنیان گفت: “در حال حاضر ، یکی از دلایل اصلی مرگ بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری های مشابه است.” بنابراین ، در این شرکت ، ما شروع به تولید برخی از محصولات شیرینی ، رژیم غذایی و برای افراد مبتلا به دیابت سالم ، آلرژی به گلوتن و سایر افراد دیابتی کردیم.

وی از زردچوبه ، سوهان ، شیرینی لوزی ، سایر شیرینی ها ، تولید سنتی ایران در این محصولات نام برد. او ادامه داد. استفاده شده

نگینی یادآوری کرد که در این محصولات از مواد نازوربیتول-ایزومالت استفاده می شود ، یادآور شد. محصولات این شرکت از عصاره استویا استفاده می کنند ، نگهدارنده های خشک استویا می توانند 10 تا 20 برابر شیرین تر از برخی قندهای مضر باشند. :

به گزارش مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری ، این فعال دانش بنیان با تشریح فعالیت های این گروه برای توسعه بازاریابی گفت: بود.

انتهای پیام: