ایمنی جا مانده در جیب برخی کارفرمایان

ایمنی | کارفرمایان

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران معتقد است: “كارفرمایان برای كاهش هزینه های پروژه ایمنی در برنامه خود قرار نمی دهند و با بیمه كارمندان دل خود را گرم كرده اند.”

به گزارش سرگرمی برای همه ، آتش سوزی ، مسمومیت شیمیایی ، تماس با سوختگی و انفجار ، انفجار ، ریزش و ریزش ، سقوط و سیل ، تماس با مواد خطرناک ، سلاح گرم و سلاح و سایر خاموش کننده های برق. ممکن است اتفاق بیفتد بیشتر ما در مورد این نمی دانیم ، اما خطر برای همه افراد درگیر وجود دارد.

سال گذشته کارگران ساختمانی در صدر حوادث ناشی از کار قرار داشتند و طبق ماده 60 قانون تأمین اجتماعی ، حوادث ناشی از کار در ساعات کار به دلیل بیمه اتفاق می افتد. هدف از این کار اطمینان از این است که کلیه بیمه گذاران در آن زمان در یک مرکز پرستاری یا خیریه یا خانه و مکان کار می کنند. شایع ترین علل حوادث شغلی در سال 1397 سقوط و نزول بوده است ، شاید این نشان دهنده این باشد که این تصادفات عمدتا به دلیل عوامل تکنولوژیکی و انسانی رخ می دهد. اگرچه عنصر انسانی باید به سطح نهایی علل خطرات شغلی و محیط ایمن برسد ، اما سهم منابع انسانی را کاهش می دهد.

سید جلال ملکی در مصاحبه با سرگرمی برای همه وی گفت: “کارمندان بیشترین خطر را دارند زیرا آنها از نیروی کار جلوتر هستند.” متأسفانه ، در برخی موارد ، یک کارمند اطلاعات کافی در مورد ایمنی حوادث رخ داده ندارد. این کمک می کند تا پرسید که چند نفر در کارخانه های بزرگ کار می کنند. چرا اطلاعات دقیق ارائه نمی دهید؟ چرا نباید گروه هایی وجود داشته باشند که بر سلامت کارمندان نظارت داشته باشند؟

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران ادامه داد: برخی از این حوادث به دلیل عدم درگیری سایر پیمانکاران یا مدیران پروژه در زمینه ایمنی است. برخی از این افراد به خوبی از خطرات کار و الزامات آن آگاه هستند ، اما می بینیم که برخی از آنها به موضوع علاقه ندارند. بعضی اوقات می بینیم که حتی کارگران حتی وقتی کار می کنند لباس مخصوص ندارند.

ملکی گفت: “کارفرمایان ایمنی را در برنامه خود برای کاهش هزینه ها قرار نمی دهند و از بیمه کارگران راضی هستند.” با این حال ، کارمندان سخت تر کار می کنند و آسیب پذیر هستند ، بسیاری از آنها با بیمه و امور مالی مشکل دارند. این افراد در اثر تصادف و جراحت به خانه دار می شوند و ضمن پرداخت هزینه های خانواده خود ، پس از آن مجبورند هزینه های درمانی و معالجه را بپردازند و ما می بینیم که خانواده نیز از هم پاشیده اند. با این وجود ، در صورت تهیه کارفرمایان ابزارهای امنیتی و پشتیبانی مناسب از کارکنان خود ، این مشکلات بوجود نمی آیند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی اظهار داشت: هیچ یک از چهره های کارگر تحت تأثیر بار کارگران قرار نگرفتند: “هرچه ریسک بالای کارگران زیاد باشد ، احتمال دارد که نظارت دقیق نباشد.” فراموش نكنيم كه بعضي از اين موارد نيز با نظارت نظارت انجام شده است. علاوه بر این ، مدیریت سلامتی و سلامتی افراد از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا همه چیز را شامل می شود.

ملکی گفت: “برای افزایش فرهنگ ایمنی ، ما باید روی کلمه” امنیت پس از کار “تمرکز کنیم و آن را روی سیستم بگذاریم.” در کلیه کارخانه ها ، اماکن ملاقات و خانه های در دست ساخت ، علائم “ایمنی بعد از کار” وجود دارد ، اما تا زمانی که هیچ اعتمادی در محافظت از نظر کارفرما و سپس کارگر وجود نداشته باشد ، هیچ امیدی برای کاهش خطر نیست.

سخنگوی سازمان آتش نشانی تهران گفت: کارفرمایان باید ابزار لازم را برای کارگران فراهم کنند. وی گفت: “تجهیزات ایمنی بسیاری از کارگران نه تنها برای امنیت مردم بلکه برای ایمنی جلسات نیز مناسب نیست.”

انتهای پیام