عرضه شیرینی و گز برای مبتلایان به دیابت بر پایه مواد گیاهی
دانشمندان این شرکت دانش بنیان غذاهایی با پایه استویا تهیه کرده اند که برای بیماران دیابتی سازگار است.
به گزارش سرگرمی برای همهامید نگین مدیر اجرایی دانش بنیان گفت: “در حال حاضر ، یکی از دلایل اصلی مرگ بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری های مشابه است.” بنابراین ، در این شرکت ، ما شروع به تولید برخی از محصولات شیرینی ، رژیم غذایی و برای افراد مبتلا به دیابت سالم ، آلرژی به گلوتن و سایر افراد دیابتی کردیم.
وی از زردچوبه ، سوهان ، شیرینی لوزی ، سایر شیرینی ها ، تولید سنتی ایران در این محصولات نام برد. او ادامه داد. استفاده شده
نگینی یادآوری کرد که در این محصولات از مواد نازوربیتول-ایزومالت استفاده می شود ، یادآور شد. محصولات این شرکت از عصاره استویا استفاده می کنند ، نگهدارنده های خشک استویا می توانند 10 تا 20 برابر شیرین تر از برخی قندهای مضر باشند. :
به گزارش مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری ، این فعال دانش بنیان با تشریح فعالیت های این گروه برای توسعه بازاریابی گفت: بود.
انتهای پیام: