توضیحات الویری درمورد چرایی عدم کاندیداتوری در انتخابات مجدد ریاست شورای عالی استانها
رئیس پیشین شورای عالی گاور توضیح داد که چرا وی در انتخاب مجدد شورای عالی گاور برای سومین دوره شرکت نکرد.
به گزارش سرگرمی برای همه ، مرتضی الویری عصر امروز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های خود در شورای عالی استان ها که در آن زمان لازم الاجرا بود ، اظهار داشت: وی ادامه داد: اخیراً یکی از وظایف جدی شورای عالی گاور پیوستن به مجلس بود ، بنابراین 17 پیش نویس به مجلس ارسال شد. می توانم بگویم که تعدادی از اقدامات و برنامه هایی که توسط نمایندگان پیگیری می شود ، دست ساز شورای عالی گاو بود.
وی با بیان اینکه در این دوره یکی از مهمترین برنامه ها را دنبال کرده ایم: اصلاح قانون شوراهای بزرگان است. “در دهه 1970 قانون شوراهای بزرگان به تصویب رسید و دو یا سه سال بعد اولین انتخابات برگزار شد اما از آنجا که آن انتخابات اول بودند. موارد زیادی وجود دارد که در طول سالها برطرف شده است ، اما در این میان متوجه شده ایم که این قانون نیاز به تغییر دارد. ما جلسات زیادی را در این زمینه برگزار کرده ایم ، اما از آنجایی که به سال گذشته مجلس رسیده است. این برنامه یکی از برنامه های باقیمانده است و ما امیدواریم که مجلس جدید آن را بررسی کند.
الویری خاطرنشان کرد: اصلاحات در قانون شوراها بسیاری از عدم قطعیت ها از جمله تعداد اعضای مترو مانند تهران را از بین می برد و گفت: “اقدامات لازم برای محافظت از اعضای شورا در قبال پاسخگویی آنها انجام شده است.” زیرا می بینیم که نمایندگان مجلس از فعالیت نمایندگان خود مصون هستند ، اما در شوراها اینگونه نیست و به همین دلیل است که شاهد حوادثی مانند شورای بزرگان هستیم ، به عنوان مثال در شیراز ، جایی که یکی از اعضاء نسبت به تخریب اماکن تاریخی اعتراض می کند. بیان شده است که پیش نویس این قانون تصریح نمی کند که یک عضو شورا را نباید برای سمت خود در نظر گرفت.
وی با بیان اینکه موضوع دیگری که در این مدت مورد بازنگری و ارسال به مجلس قرار گرفته است ، لایحه درآمد پایدار است ، افزود: لایحه مالیات بر ارزش افزوده و اصلاحات آن نیز توسط شورای عالی به مجلس ارسال شده است و ما می بینیم که اگر این اصلاحات صورت نگرفته است ، آنها برای مدیریت شهری فاجعه بار بوده اند ، اما در این مدت سهم مالیات بر ارزش افزوده در شهرداری از 3٪ به 4٪ افزایش یافته است که این یک گام بزرگ بود.
او اضافه کرد. وی ادامه داد: ما همچنین برنامه هایی برای تأمین منابع برای شوراهای عالی داشتیم تا از نظر منابع مشکلی ایجاد نشود. البته آن طرحها آماده ارسال به مجلس بودند كه ما شاهد تغییراتی در مجلس بودیم و امیدواریم كه این موضوعات مورد بحث قرار گیرد. “
آل ویری با بیان اینکه لایحه مدیریت یکپارچه شهری در نهایت در این دوره توسط شورای عالی گاور و مجلس مورد بحث قرار گرفت ، اما فقط به دلیل مخالفت معاون وزیر امور داخلی است که در همان زمان تعداد آرا را به 6 مورد کاهش داد ، افزود: یک دستاورد است اتفاقات خوبی می توانست در شهرها رخ دهد و امیدواریم مجلس جدید این برنامه را بررسی کند.
وی گفت: وی همچنین از انتصاب ساختمان شورای عالی گاور خبر داد. “شما می دانید که شورای عالی گاور ساختمان ندارد و ما با فراهم کردن فضای لازم برای جلسات کمیته با مشکل روبرو هستیم.” خوشبختانه ، دو سال پیش ، شورای شهر تهران ساختمان هشت طبقه ای را به شورای منطقه ارائه داد. ” در هر صورت ، برگزاری جلسات برای ما دشوار بود.
الهام فخاری با اشاره به عدم کاندیداتوری الویری در سومین سال شورای عالی گاو گفت: من علاقه دارم که در موردش صحبت نکنم.
به گزارش سرگرمی برای همه ، فخاری از یکی دیگر از اعضای شورای استان که در جلسات شورای عالی استان نیز حضور داشت ، پرسید که قنبیل ، نماینده دانشگاه که نماینده استان در شورای عالی منطقه ای نیز هست ، گفت: این موارد را وارد کرده و اخیراً مسائل شورای عالی گاور را به حاشیه رانده است.
وی ادعا می کند که جلسه قبل ، که در آن انتخابات ، متأسفانه مجدداً انتخاب شد ، غیرقانونی بود. من آن را گره خورده ام ، اما این یک حرکت ترسناک بود.
قنبیلی در ادامه گفت: او آماده است تا با همه گفتگو کند که چرا در انتخابات مجدد تخلفات صورت گرفته است. در ماده شانزدهم قانون شوراها به وضوح آمده است كه جلسه با دو سوم اعضا رسمى است و دو سوم آن 75 نفر است. 50 نفر هستند. اگرچه 71 نفر در این جلسه حضور داشتند ، اما اعلام شد كه وظیفه اصلی دعوت از سه عضو شورای خوزستان نیست كه من نیز در مورد آن صحبت می كنم ، زیرا اگر موضوع نقض شود. رئیس شورای عالی باید پاسخ دهد و اگر مطمئن نیستند ، عدم دعوت باید تخلف رئیس جمهور تلقی شود. نه اینکه اعتبار انتخابات را زیر سوال ببرد ، آن را باطل کند و شورای جامعه را زیر سؤال نبرد.
الهام فخاری در پاسخ به اظهارات کانبالی گفت: وی گفت: “این شایعات دلایل لغو این انتخابات را مشخص نمی کند ، و اکنون می فهمیم که مرضیز الوری ، نماینده شورای منطقه ، فقط به دلیل احترام به جلسه رسمی در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرد.”
وی در پاسخ گفت: “من در مورد این موضوع صحبت نکرده ام ، اما باید توضیح دهم که چرا سه نماینده خوزستان دعوت نشده اند ، زیرا فکر می کنم دعوت این سه نماینده ممکن است ریاست شورای عالی را زیر سوال ببرد ، نه کل انتخابات.”
وی گفت: در ماده 90 قانون شوراها تصریح شده است كه شورای عالی مانند شورای منطقه باید مصوبات خود را به شورای عالی گاور ارسال كند و برای تصویب یا رد آن باید دو هفته فرصت داشته باشند. این اتفاق در خوزستان رخ داد كه سه نماینده جدید به شورای عالی گاور معرفی شدند و ما دو هفته فرصت داشتیم كه آنها را بررسی كنیم ، اما در همان زمان ، دفتر استانداری خوزستان اعلام كرد كه این انتخابات به دلایل اینكه ما دوباره در حال نوشتن نامه هایی به خوزستان هستیم تقلب شده است. ما از آنها خواسته ایم ابهامات را روشن كنیم و آنها دقایقی دیگر ما را برای ما ارسال كردند ، اما شایعاتی از طرف اعضای خوزستان وجود داشت كه ما در حال تحقیق بودیم و در همان زمان ، انتخابات شورای عالی گاوار برگزار شد و انتخابات در خوزستان. هنوز تأیید نشده است ، ما آنها را دعوت نکرده ایم ، همه اسناد موجود است ، و ما آنها را ارائه خواهیم کرد.
انتهای پیام