تهیه شیوه‌نامه بهداشتی برداشت زعفران

بهداشت | زعفران

محمدجواد آواد صیغه اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری دولتی آنا در بیرجند ، رعایت مراحل بهداشتی مربوط به برداشت زعفران را ضروری دانست. بر اساس مطالعات انجام شده ، یکی از دلایل اصلی افزایش تعداد بیماری های قلبی و عروقی در این روزها روش برداشت محصولات استراتژیک کشاورزی از جمله زعفران بوده است.

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی ، گیاهی و دامی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان جنوبی افزود: بنابراین ، برای جلوگیری از شیوع بیماری ایسکمیک قلب ، این مرکز مطابق با ماموریت منطقه ای خود یک روش بهداشتی محصول زعفران را توسعه داده است.

وی با تاکید بر مهمترین نکات روش مراقبت های بهداشتی ، توضیح داد: فقط کارمندان را از فعالیتهای مختلف در آفریقا معذور کنید تا قبل از شروع کار دستورالعمل های بهداشتی صاحبان را رعایت کنند. ماسک در تمام مراحل ، استفاده از دستکش از عوض معمولی یا صابون دست و شستشو با آب (یا ضدعفونی دست) هر ساعت در تمام مراحل ؛ ریختن روی پارچه تمیز و ترجیحاً سفید ، ظروف حاوی گل را با مایع ظرفشویی بعد از هر بار استفاده ، روزانه بشویید. در دفن بهداشتی برگ زعفران. یکی از موضوعات مهم سیاست سلامت است.

انتهای پیام / 4078/4062 /