/گزارش/ خوان‌های بی‌تابِ آب – سرگرمی برای همه

سرگرمی

سرگرمی برای همه / لرستان کاهش بارندگی باعث ایجاد زنگ خطر در سفره های زیرزمینی لرستان شده است.

Aqu یک زیر خاک قابل نفوذ و متخلخل است و سنگهای نرم و قابل نفوذی مانند شن و ماسه ، کنگلومرا ، سنگ آهک شکسته و ماسه اشباع شده از آب نرم و به راحتی به چاه ها یا چشمه ها منتقل می شوند.

فرسایش این لایه های متخلخل باعث تخلخل زمین می شود ، و در نتیجه این پدیده ، حتی بارش مداوم نمی تواند لایه های منقرض شده را بازیابی و پر کند ، بنابراین مرگ سفره های زیر آب کم است.

برخی از این سفره های زیرزمینی در لرستان از وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند ؛ اگر بلافاصله اقدامی انجام ندهیم ، به سمت مرگ آنها خواهیم رفت ، پدیده زمین لغزش گسترش می یابد و …

لوله های آب لرستان فرسوده شده اند

دکتر خسرو عزیز ، دکترای کشاورزی دانشگاه لرستان نیز در مورد اهمیت مدیریت چاه ها با سرگرمی برای همه صحبت کرد. “برای ما تقریباً واضح است که ما در کمبود آب در لورست ترین شبکه های آب مشکل داریم.”

او گفت. “به دلیل شرایط آب و هوایی ، باران در لرستان شدید است ، همیشه خطر طغیان وجود دارد ، زیرا ماهیت باران سنگین ، شدید است ، احتمال نفوذ به زمین بسیار کم است.”

عزیز اظهار داشت. “در این شرایط ، تزریق آب به آبهای زیرزمینی منطقه بسیار نادر است.

وی با بیان اینکه باید راه حل های موثری برای تزریق در سفره های زیرزمینی اجرا شود که منجر به استفاده بهینه از آب می شود ، افزود: حفظ پوشش گیاهی و رعایت الگوهای تصفیه مناسب باید به صورت ویژه مورد توجه کاربران قرار گیرد.

عضو این دانشکده دانشگاه لرستان ادامه داد. “یک بهانه خشک وجود دارد که نباید زمین های خشک را در پاییز در معرض دید قرار داد ، زیرا باعث بسته شدن سوراخ های آب با باران شدید ، باران شدید ، شاهد نشت خواهیم بود.”

او ادامه داد. از گیاهان علوفه ای باید در مکان های خشک استفاده شود ، و باید یک گل سبز وجود داشته باشد ، که منجر به آرام شدن آب در خوردن ذرات و شاخه ها و نفوذ به زمین شود ، و از طرف دیگر ، آبخیزداری در مکان های شیب دار کار می کند و سرعت آن کاهش می یابد حرکت آب:

عزیز گفت که صرفه جویی در مصرف آب در صرفه جویی در مصرف آب بسیار مهم است زیرا شامل آبیاری زمین است. وی گفت: كنترل آب سطحی در بسیاری از مناطق به كاهش جریان آب كمك می كند.

وی افزود ، دانشکده دانشگاه لرستان جریان سیل را عامل فرسایش خاک دانست. “کارهای خوبی در زمینه آبزی پروری انجام شده است اما ایده آل نیست.”

در لرستان 143 میلیون متر مکعب آب اضافی از چشمه های زیرزمینی گرفته می شود

داریوش حسن نژاد ، مدیر اجرایی شرکت آب منطقه ای لرستان ، در این باره می گوید: “از انجام آن خودداری کنید.

او ادامه داد. به منظور محافظت از منابع آب به منظور بهبود اوضاع کشاورزی منطقه ، ایهاد کشاورزی و همکاری های بسیار خوب و متقابلی را ایجاد کرده است که شامل ارتباطات در مورد الگوهای کشت ، تعیین تعرفه های آب ، حقوق آب ، جلوگیری از برداشت نامناسب ، پر کردن و مضر است به چاه های غیر مجاز و.

این مقام افزود. تولید مستقیم آبهای سطحی در دو حوزه کارونی و کرخه شامل 2.508 میلیون متر مکعب و 4.42 میلیون متر مکعب در برنامه توسعه منابع آب است.

حسن نژاد در مورد میزان استخراج آبهای زیرزمینی در حوضه های کارونی و کرخه یادآوری کرد. استخراج در حوضه کرخه حدود 240 میلیون متر مکعب و در حوضه کارون – 37.424 میلیون متر مکعب است.

خشک کردن نیاز به فرآوری برنج

او گفت. “با توجه به آمار فعلی نوشیدن ، صنعت ، کشاورزی و مناطق سبز ، کل آب مصرفی ، آبهای سطحی حدود یک میلیارد و 215 میلیون متر مکعب است.

وی افزود: در مورد منابع آب زیرزمینی ، مدیر آب منطقه ای 143 میلیون متر مکعب اضافه برداشت در بخش کشاورزی را اعلام کرد. در دسامبر سال 1397 ، کارگروه ملی سازگاری Scri Less دستورالعمل ممنوعیت محدودیت Gillan برای محدود کردن کشت برنج در خارج از مازندران را اعلام کرد: همه بخشهای مربوطه و متولیان باید وظایف خود را مطابق با این روش انجام دهند.

حسن نژاد با اشاره به لزوم کشت برنج به صورت خشکسالی اعتراف کرد. “به دلیل تفاوت رشد محصولات با سایر محصولات ، از جمله گندم ، جو و سایر محصولات … بیشتر کشاورزان تمایل به کشت برنج دارند.” برنج مقاوم در برابر خشکسالی می تواند مقدار قابل توجهی از آب را ذخیره کند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان خطاب به کشاورزان و روستاییان گفت: “کشاورزان باید از اسب زراعی اعلام شده توسط جهاد کشاورزی عقب نشینی کرده و از کشت محصولات آب دوست خودداری کنند. در غیر این صورت شرکت آب منطقه ای لرستان مسئولیت تأمین غیرقانونی آب محصول را ندارد. “این کار نخواهد شد.

حجم آب در لوله های آبرفتی کاهش یافته است

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان بیشترین کاهش حجم منابع آب زیرزمینی منطقه را “منطقه مطالعاتی رومشکان” کوهدشت اعلام کرد. طبق دوره سوم ، از 20 سال گذشته تا امسال ، متوسط ​​حجم سالانه حدود 90 میلیون متر مکعب ، حدود 2 متر ، حدود 4 میلیون متر مکعب ، از ارتفاع لوله های آبرفتی حدود 10 متر کاهش یافته است.

او روشن کرد. بیشترین افت سطح آبهای زیرزمینی مربوط به منطقه کوهدشت است که حدود 16 متر کاهش یافته و به 88 میلیون متر مکعب رسیده است و توسط رومشکان حدود 8 متر به 28 رسیده است. میلیون متر مکعب

حسن نژاد ادامه داد. مصرف آب سطحی در آشامیدنی ، صنعت ، فضای سبز و کشاورزی 508 میلیون متر مکعب است ، در حالی که مصرف آب زیرزمینی 664 میلیون متر مکعب است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای لرستان افزود. طبق آمار دوره دوم ، کل مصرف آب زیرزمینی حوضه های کره و کارون 1.221 میلیارد متر مکعب است که از این مقدار حدود 1.034 میلیارد متر مکعب در کشاورزی استفاده می شود.

مازاد تأمین حدود 143 میلیون مترمکعب منابع آب زیرزمینی فقط در زمینه کشاورزی بسیار چشمگیر است ، چه کسی مسئول این امر است؟ آیا همین مقدار آب وارد چاه شده است؟

آمار هواشناسی در لرستان نشانگر کاهش بارندگی در این ایالت است که آب زیادی به قنات وارد نشده است.

کاهش 8 درصدی آب باران در لرستان

مدیرکل هواشناسی لرستان بهروز مرادپور در این زمینه به سرگرمی برای همه گفت. “طبق اطلاعات ، میزان بارش به طور متوسط ​​از ابتدای سال زراعی جاری 297 میلی متر است.”

او ادامه داد. “این میزان بارندگی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 8٪ کاهش نشان می دهد: 14٪ در مقایسه با آمار دوره بلند مدت باز برای همان دوره.”

مرادپور افزود. “ما امسال شاهد بارش شدید برف در منطقه نبودیم.”

مدیر کل هواشناسی لرستان افزود. “به طور کلی ، تاکنون با سیستم خنک کننده زیادی و بارش برف در منطقه روبرو نشده ایم.”

بارش برف احتمال طغیان سفره های زیرزمینی را افزایش می دهد که با بارش باران فعلی در لرستان امکان پذیر نیست.

اجرای 43000 هکتار آبخیزداری و مدیریت خط لوله آب در 16 حوزه آبخیز

در همین رابطه ، شیرزاد نجفی ، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان به سرگرمی برای همه گفت: “امسال 43000 هکتار آبخیزداری و مدیریت خط لوله آب در 16 حوزه آبخیز ایالتی با وام 31 میلیارد درام در 11 شهر اجرا شده است.

او گفت. “ظرف دو سال ، قنات لرستان 140 هزار متر مکعب ظرفیت برای جمع آوری و ذخیره بارندگی دارد.

نجفی اظهار داشت. “در کوهدشت ، عملیات مدیریت آبریز در شهرهای کوهستانی مستعد سیل انجام می شود.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان افزود: طرح مدیریت سیل در جنوب شهر رومشکان կան سیل در حوضه کهدشت ، منطقه داود رشید و کنان.

حال س theال این است که چرا در سالهای اخیر بهره برداری از آبشار در رومشگان و کوهدشت ، که مزارع ممنوع نیز اعلام شده است ، صورت نگرفته است.

اضافه برداشت نداریم

در مورد استخراج بیش از حد آب زیرزمینی در بخش کشاورزی فریدون ، مدیر ماشین آلات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی لرستان آن را رد کرد.

وی افزود: در مصاحبه با سرگرمی برای همه ، وی گفت که وضعیت لوله های آب خوب نیست. “در فصل بارندگی ، باران خوب بود ، مجوزهای برداشت برای مجرای آب صادر شد ، اما مانند خشکسالی ، ورود و خروج لوله های آب نیست.”

او به فریدون افزود. “با توجه به محدودیت منابع آبی برای آبیاری ، با اولویت سیستم های آبیاری جدید ، به متقاضیان تسهیلات رایگان ، یعنی تقویت لوله های آب پرداخت می شود.”

مدیر تجهیزات آمایش سرزمین سازمان کشاورزی iha ihad لرستان یادآور شد. سالانه به طور متوسط ​​4 تا 5 هزار هکتار سیستم آبیاری در منطقه اجرا می شود که یکی از مهمترین اهداف آن کاهش مصرف آب و تخلیه منابع است.

او اضافه کرد. “یک برنامه کشت محصول برای محصولاتی وجود دارد که آب بیشتری مصرف می کنند. همه ما باید با هم کار کنیم. برای تحویل یک محصول کنترل نشده متناسب با قنات ها باید اقدامات زیادی انجام شود.”

یک نکته مهم در مورد نمونه کشت این است که در شرایط دشوار حوزه آبخیز لرستان ، بیشتر کشاورزان استان آن را نگهداری نمی کنند ، آنها توجه بیشتری به محصولات آب دوست دارند.

به گزارش سرگرمی برای همه ، مدیریت حوضه آبریز یکی از اولویت های مهم لرستان برای مدیریت آب باران ، بهبود بهره وری باران ، جلوگیری از تشدید سیل ، آسیب رساندن به آن ، استفاده از فرصت های سیل و پایداری آب است ، باید تا فرصت باقی مانده اقدام کنیم. محدود:

انتهای پیام: