چه جوری سیر سیاه درست کنیم
بهترین و مرغوب ترین سیر سیاه را از کجا بخریم
پرداخت درب منزل
برای خرید دمنوش لاغری دکتر بیز کافیست تا بروی دکمه خرید پستی در زیر کلیک کرده و سفارش خود را ثبت نمایید.
فروشگاه کالایاب امکان خرید به 2 روش آنلاین و پرداخت درب منزل را برای شما فراهم کرده
آنلاین خرید کنید و بیشتر تخفیف بگیرید
- پرداخت آنلاین با قیمت 206.800 تومان
- پرداخت درب منزل با قیمت 235.000 تومان
فروش سیر سیاه دکتر بیز: برای خرید روی دکمه خرید مستقیم کلیک کنید
آیا می دانید سیر سیاه چگونه درست می شود
آیا می دانید ؟ در حقیقت دمنوش ستین مصفی خون همان سیر سفید خوراکی است که در دمای ثابت و همچنین میزان رطوبت کنترل شده ای تخمیر شده و مورد فرآوری قرار می گیرد که در نهایت با تغییر رنگ دادن به شکل سیر سیاه در می آید. اما خوب است بدانید این محصول خواصی بیشتر از سیر سفید دارد و غالبا می تواند در درمان و یا پیشگیری بسیاری از امراض جسمی موثر باشد. بنابراین امروزه کارخانجات زیادی در ایران در راستای تولید سیر سیاه چندین خط تولید را راه اندازی نموده اند.
سیر سیاه چیست؟
با توجه به خواص بی نظیری که در سیر سیاه وجود دارد جالب است بدانید که سیر سیاه چگونه درست می شود و می تواند به صورت چه فرآورده هایی در مصارف مختلف به کار گرفته شود. در حقیقت سیر سیاه یک محصول فرآوری شده است که در ابتدا کره ای ها توانستند به وجود آن پی ببرند و همچنان از ترکیبات آن در ساخت بسیاری داروها و یا طعم دهنده غذاهای محلی استفاده نمایند. در واقع این ماده غذایی ارزشمند از تخمیر شدن سیر معمولی حاصل می شود که خاصیت انرژی زایی داشته و می تواند به عنوان یک چاشنی در بیشتر غذاها به کار گرفته شود.
این محصول به شکل سیرهای معمولی بوده که غالبا حالت بوته ای دارد و به شکل دانه شدن مورد استفاده قرار می گیرد. البته ظاهری سیاه رنگ دارد به همین دلیل گاهی اوقات در تولید نوشابه های انرژی زا و حتی در تهیه برخی شکلات های خوشمزه و خاص مورد استفاده کارخانجات مختلف قرار می گیرد.
سیر سیاه چگونه درست می شود؟
این روزها بیشتر افراد به دنبال این سوال هستند که سیر سیاه چگونه درست می شود؟ در مورد طرز تهیه سیر سیاه باید گفت امروزه این محصول شگفت انگیز هم به صورت صنعتی تولید می شود هم به صورت خانگی که ما در اینجا سعی می کنیم به شما بگوییم در منزل .
در ابتدا لازم است تا شرایط محیطی جهت را مهیا سازیم؛ زیرا آنچه که باعث فرآوری سیر تازه در زمان کم می شود تنها شرایط محیطی در دما و رطوبت ثابت است. بنابراین می بایست یک ظرف درب بسته از جنس شیشه ای و یا سرامیکی را آماده کنید و به ترتیب بوته هایی از سیر را درون ظرف قرار دهید. توجه داشته باشید که هیچگاه از ظروف پلاستیکی و ظروفی به غیر از شیشه و یا سرامیک استفاده نکنید چرا که نمی تواند دمای لازم را به سیرهای معمولی انتقال دهد. سپس درب ظرف را محکم بسته و به مدت چند روز در دمایی بین 65_55 درجه سانتیگراد به دور از رطوبت زیاد قرار دهید تا به مرور زمان سیر درون ظرف تخمیر شده و سیاه رنگ شود.
اینکه به چه صورت دمای ذکر شده برای سیرها فراهم آید بسته به شما دارد ممکن است بخواهید ظرف را به مدت چند روز درون فر و وسایل حرارت دهنده دیگری قرار دهید و یا اینکه محیط اطراف را گرم کنید. البته فراموش نکنید جهت حفظ ارزش دارویی سیر سیاه می بایست سیرهای معمولی در دمای ثابت شده ای قرار بگیرند و درجه حرارت تحت هیچ شرایطی تغییر نکند.
آیا می دانید سیر سیاه چگونه درست می شود؟
اگر چه سالیان درازی است که بیشتر افراد از سیر سیاه به عنوان یک داروی گیاهی استفاده می کنند اما غالبا اینکه سیر سیاه چگونه درست می شود برای اکثر آنها یک معما است و همیشه سعی می کنند در زمان کم بتوانند سیر سیاه درست کنند؛ زیرا این محصول معجزه آسا سرشار از آنتی اکسیدان های بسیار مفیدی می باشد که اصولا در سیر تازه به میزان بسیار کمی وجود دارد بر همین اساس است که سیر سیاه می تواند به عنوان یک ماده موثر برای درمان مواردی مانند:
- سرطان
- چاقی مفرط
- اختلال در سیستم ایمنی
- مشکلات کبدی
- بیماری تنفسی
- آسم
- دیابت نوع دو
و… به کار گرفته شود.
در مورد این سوال که سیر سیاه چگونه درست می شود گفته شد تهیه این محصول تنها از تخمیر سیر تازه و کارامل شدن به همراه انجام فرآیندهای غیر آنزیمی و همچنین اکسیداسیون فنل ها حاصل می شود. اما خوب است بدانید در میان تعداد زیادی از محصولات فرآوری شده سیر تنها سیر سیاه است که به دلیل داشتن ارزش غذایی بالا و ویژگی های دیگری از قبیل:
- طعم شیرین
- بافت نرم
- بدون بو
- ظاهری زیبا
و.. توانسته مورد استقبال افراد زیادی در سراسر جهان قرار بگیرد، به طوری که مردم کشورهایی مانند ژاپن، تایلند و بسیاری مناطق دیگر جهان این محصول را به عنوان یک غذای سنتی استفاده می کنند.
فرآورده های سیر سیاه
بعد از دانستن این موضوع که سیر سیاه چگونه درست می شود؟ حال به سراغ فواید این ماده مغذی می رویم. در بحث اینکه سیر سیاه چگونه درست می شود گفته شد که با تخمیر سیر همواره تغییرات فیزیولوژیکی آن در زمانی اتفاق می افتد که به طور حتم غلظت ساختار مواد فعال زیستی آن نیز افزایش پیدا می کند پس با این حساب سیر سیاه یکی از معروف ترین مواد غذایی است که غالبا در بازارهای فروش به شکل فرآورده هایی از قبیل:
- ملاس سیر سیاه
- پوره سیر سیاه
- خمیر سیر سیاه
- عصاره سیر سیاه
- قرص های مکمل سیر سیاه
و… عرضه می شود
خواص سیر سیاه
سیر سیاه دارای فواید زیادی می باشد که متاسفانه در بین مردم به خوبی معرفی نشده است اما غالبا می تواند بیشتر از سیر معمولی در حفظ فاکتورهای مهمی مانند:
- جوانی
- زیبایی
- سلامتی
- مقاومت بدن
- تناسب اندام
و بسیاری موارد مهم دیگر تاثیرگذار باشد. در واقع این محصول فرآوری شده می تواند هرگونه التهاب در بدن را برطرف نماید و همچنان یک تعادل مناسبی را بین سیستم ایمنی بدن و فرآیندهای رخ داده در سطح بدن را به وجود آورد. امروزه اکثر مردم اروپا با خواص سیر سیاه آشنایی دارند و معمولا ترجیح می دهند به جای انجام رژیم های سخت غذایی و ورزش های طاقت فرسا با استفاده از سیر سیاه به یک وزن ایده آلی برسند؛ زیرا سیر سیاه نسبت به سیر سفید مواد مغذی بیشتری دارد و غالبا می تواند طی مصرف مداوم در برخی وعده های غذایی باعث افزایش دادن متابولیسم بدن شود که همین امر به راحتی می تواند تنظیم قند، تنظیم فشار خون، تنظیم کلسترول خون و کنترل بسیاری موارد مهم دیگر در بدن را به همراه داشته باشد.
پس شاید بتوان گفت مهمترین خواص سیر سیاه ایجاد لاغری و شکست سلول های اضافه چربی در بدن افراد می باشد.در واقع این روش یک راهکار سالم و بدون عوارض است که البته برای رسیدن به چنین مقصودی لازم است همراه با مصرف سیر سیاه درست تخمیر شده، رژیم درست غذایی و ورزش های مداوم انجام بگیرد