هزینه ۵۶۰ میلیاردی دارو و تجهیزات کرونا در ۹۹/کاهش ۲۹ درصدی ارزبری ۴ کالای اساسی

کاهش ارزیابی کلی داروها و تجهیزات پزشکی گواهی بر افزایش تولید این محصولات در کشور است. این موضوع سالهاست به عنوان حامی تولید داخلی مورد توجه قرار گرفته است.

تجهیزات | کالای اساسی

به گزارش سرگرمی برای همه: لازم به ذکر است که طبق اعلام سازمان غذا و دارو ، در سال 1397 مبلغ تخصیص یافته برای داروها و تجهیزات پزشکی بالغ بر 3.7 میلیارد دلار بوده است که سازمان غذا و دارو با کاهش زیرساخت های تولید و افزایش سهم تولید ، پس انداز کرده است. دارو ، تجهیزات پزشکی. این رقم در سال 1398 تا سه میلیارد دلار بوده است. بر این اساس ، در سال 1998 ، به دلیل اهداف تعیین شده – جدی گرفتن تولید ، تقاضای ارزی برای داروها و تجهیزات پزشکی داوطلبانه تقریباً 600 میلیون دلار کاهش یافت.

در همان زمان ، به گفته دکتر محمدرضا شانه ساز ، رئیس سازمان غذا و دارو ، 3 میلیارد دلار در سال 1398 به عنوان ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص داده شد و در سال 1399 این رقم برای دارو و پزشکی 2.5 میلیارد دلار بود. تجهیزات. اعلام وصول:

بر این اساس ، بر اساس گزارشی که سازمان غذا و دارو منتشر کرده است ، یکی از اقدامات انجام شده توسط این سازمان ، کاهش هزینه کل داروها و تجهیزات پزشکی از جمله نیم ارز با تخفیف است که نشان دهنده افزایش تولید داخلی است. ؛ در سال 1397 ، مبلغ تخصیص یافته به داروها و تجهیزات پزشکی 4.7 میلیارد دلار و در سال 1398 3.4 میلیارد دلار بوده است. سپس ، در سال 1399 ، با وجود تحمیل بار ارزی حدود 560 میلیون دلاری برای تأمین داروهای مورد استفاده در کرونا ، تأمین ارز مورد نیاز در این منطقه در همان سطح 3.4 میلیارد دلار ثابت ماند.

لازم به ذکر است که ارزش گذاری اقلام مانند سالهای گذشته ، بدون ارز مورد نیاز برای مدیریت اقلام کرونا ، کمتر از 2.84 میلیارد دلار است.

کاهش 29 درصدی در رتبه بندی 4 محصول اساسی بهداشت

این سisesال مطرح می شود: این پس اندازهای ارزی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی چه پیامدهایی دارد؟ برخی از نتایج مربوط به این مشکل آمار تجزیه و تحلیل را می توانید در زیر مشاهده کنید.

– کاهش ارزیابی پودر شیر در متابولیسم کالاهای وارداتی شامل داروها ، تجهیزات پزشکی و تجهیزات ، افزودنیهای دارویی ساخته شده در سال 1399 29 درصد بوده است. در همین حال ، افزایش 10 درصدی سهم مواد اولیه مورد نیاز برای تولید در مدت مشابه مطابق با اجرای سیاست های کلان برای حمایت از اجرای دستورات وزیر بهداشت و تولید داخلی است.

هزینه 560 میلیارد دلار داروهای کروناویروس: تجهیزات

لازم به ذکر است که در سال 1399 ، حداقل 560 میلیون دلار برای تامین تجهیزات پزشکی و دارویی مورد نیاز برای مبارزه با بیماری عروق بیماری کرونا قلب هزینه شد. به عبارت دیگر ، کاهش 2.84 میلیارد دلار مصرف ارز در صورتی محقق می شد که کاهش ارزش ناشی از بیماری های ایسکمیک قلب طبق برنامه ریزی اجباری صورت نگرفته باشد.

تجهیزات | کالای اساسی

کاهش 21 درصدی واردات برخی محصولات بهداشتی در سال 1399 نسبت به سال 1397

– افزایش ریالی سهم بازار بازار تولید 92 درصد کاهش واردات در سال 1399 در سال 1399 در سال 1397 نسبت به سال 1397 در مقایسه با داروهای عمومی ، تجهیزات پزشکی ، افزودنی ها ، شیرخشک و داروهای طبیعی و سنتی و کاهش ارز سایر دستاوردها . میدان

سازمان غذا و دارو در گزارش خود تأکید می کند که آمارهای مستند در سیستم رسمی بورس اوراق بهادار (کدال) موفقیت وزارت بهداشت در اجرای سیاست های حمایتی از تولید داخلی و رونق اقتصادی را تأیید می کند. این زمینه.

تجهیزات | کالای اساسی

تجهیزات | کالای اساسی

تجهیزات | کالای اساسی

تجهیزات | کالای اساسی

افزایش 76 درصدی مجوزهای تولید محصولات بهداشتی در سال 1399

– افزایش 76 درصدی مجوزهای کالاهای تولیدی 13 محصول در سال 1399 ، نسبت به سال 1397 ، در مقایسه با 41 درصد از پروانه های صادر شده برای محصولات غذایی مشابه تحت کنترل داروهای پزشکی در زمینه محصولات بهداشتی صادر شده است. در ارزیابی پزشکی و تجهیزات پزشکی کاهش یافته است. همانطور که انتظار می رفت ، در پایان اعتبار مجوزهای کالاهای وارداتی ذکر شده ، شاهد کاهش بیشتر تعداد آن مجوزها خواهیم بود.

تجهیزات | کالای اساسی

افزایش اصالت محصولات بهداشتی وارداتی

افزایش قابل ملاحظه ای در شناسایی و قرار دادن برچسب های اصالت بر همه محصولات وارداتی و بهداشتی در قالب سیستم حقوقی TTAC توسط سازمان غذا و دارو برای کنترل اجزای زنجیره تامین در برابر قاچاق و غیرقانونی. تقلب

تجهیزات | کالای اساسی

تجهیزات | کالای اساسی

تجهیزات | کالای اساسی

در عین حال ، یکی دیگر از نتایج اجرای عملی رهنمودهای مقام معظم رهبری در مورد محوریت سیاست حمایت از تولید ، تغییر موجودی واقعی دیجیتالی بازار دارویی کشور به نفع تولیدکنندگان داخلی است. به عبارت دیگر ، طی سالهای 1397-1398 ، سهم ریالی بازار واردات دارو از 25٪ به کمتر از نصف یعنی 12٪ رسیده و ارزش سهم ریالی تولید از 75٪ به 88٪ رسیده است. در همین حال ، سهم دیجیتالی واردات از 5 به 3 درصد و سهم دیجیتالی تولید از 95 به 97 درصد افزایش یافت.

تجهیزات | کالای اساسی

انتهای پیام: