ساختار شهرداری اهواز باید اصلاح شود
سرگرمی برای همه/ خوزستان نایب رئیس شورای شهر اهواز با اعلام اینکه مدیران بی برنامه بدون نزدیک شدن به آینده کاری پرچم خدمت را به مردم دیگر بدهند، گفت. تا زمانی که مشارکت مردم و احساس مسئولیت مسئولان وجود نداشته باشد، قضیه به جایی نمی رسد.
حجت الله زارع زاده امروز (13 آبان) در نشست خبری در شورای شهر اهواز گفت. اگر بخواهیم به مطالبات برحق مردم پاسخ دهیم، در صورتی که مردم از ما نخواهند، چاره ای جز شروع اصلاح ساختار نداریم. برعکس و متوسل به رفتار نمایشی گذرا و غیر مستمر.
به گزارش سرگرمی برای همه، وی با اشاره به همگرایی خوب انتخاب اعضای شورای شهر، شهردار منتخب، افزود. اقدامات اصلاحی شامل سازماندهی نیروی کار، انضباط اداری، انضباط مالی و اصلاح برخی از اقدامات غلط گذشته است. ساختار اگر این کار انجام شود می توان منتظر تغییر دولت، خدمات شهری باشیم وگرنه امیدی نیست.
نایب رئیس شورای شهر اهواز گفت. به منظور ساماندهی نیروی کار، کارگروهی زیر نظر کمیسیون خدمات شهری از همان روزهای اول تشکیل شورای ششم تشکیل شد، داده ها جمع آوری و مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
اشاره کرد. «در هیچ سازمانی مدیری وجود ندارد که پس از پایان دوره مسئولیت خود در خانه سازمان مانده باشد، حقوق و اضافه کار دریافت کرده باشد. این رویه غلط فقط در شهرداری اهواز وجود دارد، در هیچ شهرداری کشور چنین چیزی وجود ندارد.
زارع زاده افزود: پست هایی که مادام العمر نیستند پس از پایان دولت به فرد دیگری واگذار شود.
او اعلام کرد. برخی از افراد شهرداری اهواز خود را موظف به حضور در محل کار نمی دانند، اعلام حضور می کنند. این افراد برای اصلاح ساختار شناسایی شدند. از شهردار هم خواستیم به مدیرانی که الان سمتی ندارند شغل بدهند و نگذارند.
نایب رئیس شورای شهر اهواز با اشاره به اینکه برون سپاری خدمات بر شهرداری تاثیر گذاشته است، گفت. طبق ماده 44 خدمات برون سپاری شده است، اما یکی از تصورات غلط این است که نیروی تحت کنترل و پس از سه یا چهار ماه کار، مدیریت پیمانکار خود را نیروهای شهرداری می داند، در حالی که اگر قرار باشد این افراد نیروهای شهرداری باشند؟ خدمات باید برون سپاری شود.
او اعلام کرد. شهرداری یک سازمان خدماتی است نه سازمان استخدامی. این توقع نادرست باعث شده امروز با حدود 9000 کارگر مواجه شویم و شهرداری اهواز به دلیل ازدحام جمعیت در حال انفجار است. بیش از 85 درصد درآمد شهرداری صرف حقوق می شود و درآمد بیشتری باید صرف کارهای عمرانی شود که نیاز اولیه شهر و مطالبه مردم است.
زارع زاده با اشاره به نوسازی و بازسازی سایت سفیره افزود: همچنین امکانات و تجهیزاتی برای ساماندهی سگ های ولگرد داشتیم، اما متاسفانه تعدادی سرقت از این محل انجام شد. در این رابطه پرونده جنایی تشکیل و محاکمه در جریان است. هنوز از جزئیات این پرونده اطلاعی نداریم اما نقش ما در حوزه کنترل محقق شده است و از مسئولان می خواهیم این موضوع را پیگیری کنند. پرونده در دستگاه قضایی در حال انجام است و در صورت صدور رأی قطعی به اطلاع خواهد رسید.
نایب رئیس شورای شهر اهواز خبر داد. یکی از مطالبات جدی اعضای شورا، بازگشایی این سایت است که قول داد در شرایط کنترل شده تری مکانی برای عقیم سازی سگ های ولگرد باز شود. مکانی برای نگهداری سگ های ولگرد در ساحل شرقی کارون ایجاد می شود.
او گفت. یکی از دغدغه های مردم رهاسازی سگ های ولگرد است، از سوی دیگر مسئولان برای جمع آوری سگ های ولگرد با موانع جدی مواجه هستند. فعالان حقوق حیوانات باید به ما کمک کنند تا این مشکل را حل کنیم.
زارع زاده در خصوص وضعیت نخاله های ساختمانی نیز افزود. اگر به مسئولیت های اجتماعی خود عمل نکنیم، همه این مطالبات به صورت شعاری بر زمین می ماند». امروز اهواز غرق در زباله است در حالی که زباله های ساختمانی باید به صورت قانونی در محدوده قانونی حمل شود.
وی با بیان اینکه باید قانون و قانون را اعمال کنیم، گفت: مدیران بی برنامه و بی برنامه باید پرچم خدمت را به دیگران منتقل کنند. تا زمانی که مشارکت مردم و احساس مسئولیت مسئولان وجود نداشته باشد، قضیه به جایی نمی رسد. مسئولی که پشت میز مسئولیت قرار دارد نمی تواند یا تلاش نمی کند کار را انجام دهد، بنابراین برای ساخت اهواز باید شایستگی هایی داشت که منجر به حکمرانی پایدار می شود – مشارکت همه.
انتهای پیام: