خواص دانههای کنجد
دانه کنجد اغلب در نان های مختلف یافت می شود. این دانه های ریز ، مانند قطره های اشک ، طعمی مغذی ، کمی شیرین دارند که هنگام پخته شدن یا کمی برشته شدن ، شدت می گیرند.
بیشتر دانه های کنجد سفید یا قهوه ای مایل به زرد است ، اما انواع سیاه دانه کنجد نیز یافت می شود و به طور گسترده ای در غذاهای آسیایی استفاده می شود.
دانه کنجد حاوی دو ترکیب گیاهی به نام لیگنان و پلی استایرن است که می تواند کلسترول خون را کاهش دهد. اما این دانه ها منبع خوبی از کلسیم و منیزیم هستند ، دو ماده معدنی که با کنترل فشار خون ارتباط دارند.
دانه کنجد مانند دانه های مشابه سرشار از چربی های اشباع نشده سالم است. برای پخت و پز می توانید از روغن کنجد فشرده شده با رنگ روشن برای سرخ کردن استفاده کنید. روغن کنجد سرخ شده (روغن کنجد) تیره رنگ است و برای تهیه سس یا پر کردن سبزیجات ، رشته فرنگی یا غذاهای دیگر استفاده می شود.
تاهینی یا رب دانه کنجد ماده اصلی ماده هوموس (ساخته شده از نخود فرنگی) است. می توانید دو قسمت تاهینی را با بخشی از آب (بعلاوه کمی نمک و پودر سیر) مخلوط کنید و از آن به عنوان یک سس ساده استفاده کنید.