چگونه میتوان از ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا پیشگیری کرد؟
عفونت های ناشی از غذا معمولاً توسط باکتری ها ، سموم باکتریایی ، ویروس ها و انگلی ایجاد می شوند.
به گزارش سرگرمی برای همه ، بیماری های ناشی از غذا در اثر خوردن یا نوشیدن غذای آلوده ایجاد می شوند و موارد زیر برای جلوگیری از بیماری های منتقله از طریق آب و مواد غذایی توصیه می شود:
– شستن دست. دستها را باید قبل از پخت و پز یا تغذیه یا تغذیه کودکان کاملاً با آب و صابون شستشو داد.
– استفاده از توالت های بهداشتی
– استفاده از آب سالم و بهداشتی
– تمیز کردن صحیح سبزیجات بر اساس چهار مرحله شامل شستشوی گل و لای ، ضد عفونی ، شستشوی ضد عفونی با آب تمیز.
– از آب آشامیدنی ، ظروف ، میوه ها و سبزیجات برای شستشو یا استحمام ناسالم استفاده نکنید.
– از یخ بهداشتی در طول سفر استفاده کنید و از مقدار زیادی یخ که می تواند از آب ناسالم تهیه شود استفاده نکنید.
– غذای آماده را در اسرع وقت مصرف کنید ذخیره مواد غذایی پخته شده را در ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید
ظروف و غذا را از حشرات دور نگه دارید ، این امر مستلزم نگهداری مواد غذایی در ظروف دربسته است.
تخته های برش غذا (تخته های سبزیجات و گوشت) را با آب تمیز بشویید
– از قرار دادن بطری های آب معدنی ، نوشابه و غیره در استخرها خودداری کنید. لازم به یادآوری است که قرار دادن انواع نوشیدنی ها در استخرهای میوه ، استخرها و … برای خنک سازی یا شستشو ، باعث آلودگی بیشتر آنها و حتی مسمومیت آنها می شود.
طبق گفته وزارت بهداشت ، بیشتر مردم در صورت ترک شهر برای تفریح یا مسافرت ، در صورت عدم یافتن آب سالم ، بهداشتی یا میوه های خنک مانند هندوانه ، خربزه و غیره ، بطری می نوشند ، آنها را در آب های طبیعی قرار می دهند که در نزدیکی آنها پیدا شده است. در صورت آلودگی این آبها به ویروس یا انگلی و غیره ، این آلودگی به میوه ها ، بطری ها ، مصرف آنها و بیمار شدن منتقل می شود.
انتهای پیام: