میزان خطر استفاده از تخممرغهای یخزده
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، شما نباید تخم های خود را در پوسته منجمد کنید. با این حال، اگر این کار را کردید، اگر پوست هنگام انجماد ترک خورد، باید آن را دور بیندازید.
اگر به تخم مرغ های یخ زده نگاه کردید و متوجه شدید که پوسته آن یخ زده نیست، می توانید با خیال راحت آنها را تا زمانی که قصد استفاده از آن ها را دارید، منجمد نگه دارید. وقتی آماده استفاده از تخم مرغ منجمد شدید، آن را در فریزر بگذارید.
هنگامی که تخم مرغ های یخ زده ذوب می شوند، خواص آنها به ویژه زرده تغییر می کند.
زرده با یخ زدن تغییر می کند، سفت می شود و تبدیل به ژل می شود و وقتی از یخچال خارج می شود تغییری نمی کند. استفاده از سفیده تخم مرغ نسبتاً آسان است، اما مخلوط کردن زرده تخم مرغ بسیار دشوار است و می تواند باعث سردرد شود.
در اینجا چند نکته برای پخت و پز با تخم مرغ وجود دارد.
• تخم مرغ را در دمای خیلی بالا نپزید. این به این دلیل است که باعث می شود سفیده تخم مرغ سریعتر از زرده پخته شود.
وقتی تخم مرغ ها کمی پخته شدند، آن را از روی حرارت بردارید. زیاد بپزید و خشک کنید.
از پختن تخم مرغ بدون پوست در آب جوش خودداری کنید.
منبع: سایت تست صفحه گسترده