مهمترین مسئله تولید ملی است

تولید ملی
داود دانش آف آفري ، يكي از اعضاي مجمع تشخيص مصلحت نظام ، عصر يك برنامه تيتر عنوان كرد. “تولید غیر درون زا به این معنی است که رشد تولید همیشه به عوامل بیرونی خارج از کنترل ما ، یعنی افزایش قیمت نفت بستگی دارد. مشکل فروش آن این است که اقتصاد دچار مشکل است. حتی وقتی بیش از نفت درآمد داشتیم ، از بیماری هلندی ، افزایش واردات ، صدمه به صنعت داخلی رنج می بردیم ، بنابراین مجبور شدیم کاری کنیم تا از وابستگی به نفت خلاص شویم.

این اقتصاددان با تأکید بر اینکه کشور می تواند توسط صادرات غیرنفتی اداره شود ، گفت: “یکی از راه ها سرمایه گذاری است ، ما باید برای حل مشکلات تولید تلاش کنیم ، یکی از آنها سرمایه گذاری است ، ما باید سرمایه گذاری در کشور را تشویق کنیم.” ،

دانش آف آفري با اشاره به عدم ثبات مالي در كشور ، كاهش قدرت خريد مردم گفت: “هرچه کاهش ارزش پول ملی بیشتر باشد ، نیاز به افزایش نقدینگی نیز بیشتر می شود. در همه دولت ها 47٪ و 90٪ کاهش ارزش پول ملی داشته ایم. افزایش نقدینگی به دلیل کسری بودجه و چاپ پول است که روند دلارسازی اقتصاد را کند می کند.

وی گفت: فروش نفت نباید با بودجه جاری کشور مرتبط باشد. “از جمله راهکارهای حفظ قدرت خرید مردم ، ایجاد اشتغال پایدار ، ایجاد تعادل بین نوع کار و حقوق و دستمزد.”

دانش آف آفري با اشاره به لزوم جلوگيري از فرار مالياتي و افزايش پايه مالياتي ، گفت: “ما باید برای مقابله با بیماری های ویروسی مانند بیماری های قلبی عروقی ، امنیت اجتماعی جدید ایجاد کنیم.”

مجید شاکر ، یک کارشناس اقتصادی دیگر ، با اشاره به توسعه سنتی در ایران و وابستگی به نفت ، گفت: وی ادامه داد: در دوران رکود اقتصادی به سرمایه گذاری دولتی نیاز داریم و برای ادامه توسعه به صادرات نفت نیاز داریم اما برای اینکه بتوانیم جریان صادرات نفت را ادامه دهیم باید کاری انجام دهیم تا در صورت لزوم نتوانیم نفت بفروشیم یعنی نیاز داریم ما باید اقتصادی بسازیم که بدون نفت خوب کار کند.

این کارشناس با تأکید بر اینکه تاکنون در ایران سیاست مالی نداشته ایم ، افزود: «یکی از قابلیت های سیاست های مالی در ایران فروش اوراق قرضه است که نامحدود نیست. با این وجود ، در برابر فروش اوراق پس از فروش اوراق ، مقاومت وجود دارد. ” توانایی تولید دارایی های دولت وجود دارد ، که به معنای فروش دارایی های دولتی نیست ، دولت انواع مختلفی از دارایی ها را دارد که برای افزایش کارایی آنها باید اضافه شود.

شاکر با انتقاد از اینکه پایه مالیاتی جدید به درستی ایجاد نشده است ، گفت: “در زمینه مالیات ، چون نمی دانیم ایده بزرگ ما چیست ، ما همچنان به این طرف و آن طرف می رویم.”

وی گفت: “ما به هیچ وجه نشان نداده ایم كه فهمیده ایم اوضاع در جهان تغییر كرده است ،” ما با س questionsالات جدیدی روبرو هستیم “كه هنوز در گذشته به آنها پاسخ می دهیم.

این اقتصاددان گفت. وی ادامه داد: ما از سال 1988 تاکنون از مسیر توسعه خارج شده ایم ، اما این پاسخ این مذاکره نیست ، مشکلات اقتصادی ما یک راه حل دارند ، اما ابتدا باید ببینیم که مشکل جدید چیست و به آن پاسخ جدیدی بدهیم ، این یکسان نیست. ” روال معمول را تکرار کنید.