خداوند برای انسانهای مومن و متوسل چه پاداشی قرار داده است؟
یک استاد حوزه با اشاره به دعای روز بیست و یکم ماه رمضان گفت: خداوند متعال همزمان انسان مومن، متوسل و دست به دامن خودش را که از دعا و مناجات دریغ نکرده است به سوی رضای خود هدایت و دقیقا در همان زمان شیطان را از او دور میکند.
به گزارش سرگرمی برای همه، در دعای روز بیستم و یکم ماه مبارک رمضان آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ اجْعَلْ لی فیهِ الی مَرْضاتِکَ دلیلاً ولا تَجْعَل للشّیطان فیهِ علی سَبیلاً واجْعَلِ الجَنّةِ لی منْزِلاً ومَقیلاً یا قاضی حَوائِجَ الطّالِبین».
حجتالاسلام والمسلمین محمد پیکری -استاد حوزه و دانشگاه- در تفسیر دعای این روز اظهار کرد: دعای این روز با چندین نکته در هم آمیخته شده است، خداوند متعال همزمان انسان مومن، متوسل و دست به دامن خودش را که از دعا و مناجات دریغ نکرده است به سوی رضای خود هدایت و دقیقا در همان زمان شیطان را از او دور میکند.
وی ادامه داد: این ویژگی مثبت خدای متعال که به نفع مومن کار کرده و هم جلوی ضرر را میگیرد، این ویژگی قابل توجهی است زیرا برخی کارها به نفع ما است اما جلوی ضرر ما را نمیگیرد در مقابل هم برخی کارها است جلوی ضرر را میگیرد اما نفع آن چندان نیست.
حجتالاسلام پیکری خاطرنشان کرد: این در حالی است که پروردگار عالم در یک لحظه هم انسان را به سمت خوبیها هدایت و هم جلوی ضرر ما را میگیرد و به همین دلیل باید از پرودگار درخوست کنیم تا در بهشت منزل و مقامی خوب برای ما قرار دهد. حاجت طلبکنندگان از این موارد یعنی جلب منفعت یا دفع ضرر و در نهایت داشتن جایگاه خوب در هستی که بهشت است خارج نیست. در جملات ابتدایی دعای اینروز هر سه مورد مطرح میشود و برآوردن این درخواستها تنها توسط قاضی الحاجات(خدا) امکانپذیر است.این دعا هماهنگی و زیبایی خاصی دارد که در روز بیست و یکم ماه رمضان شخص روزهدار به درگاه خدا عرضه میدارد.
انتهای پیام