جزییات خدمات تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج برای بیماران کلیوی

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج برای افراد مبتلا به نارسایی مزمن کلیه را تشریح کرد.

بیماری | صندوق

به گزارش سرگرمی برای همه، دکتر محمدمهدی ناصحی ضمن گرامیداشت ۲۱ آذر ماه روز جهانی حمایت از بیماران کلیوی در خصوص خدماتی که پیش از تاسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌ العلاج به صورت رایگان در اختیار افراد مبتلا به نارسایی مزمن کلیه قرار می‌گرفت؛ گفت: جلسات همودیالیز، ست، صافی و سوزن دیالیز، خدمات تعبیه راه عروقی رایگان، هزینه کاتترهای دائم و موقت و همچنین گرافت‌های عروقی از این نوع خدمات بود.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: محلول دیالیز و پودر بی‌کربنات سدیم، آزمایشات روتین بیماران دیالیزی اعم از آزمایشات ماهانه، سه ماهه، شش ماهه و سالانه نمونه دیگری از این خدمات را شامل می‌شد.

وی ادامه داد: همچنین داروهای اریتروپوئتین، ترکیبات آهن تزریقی، SEVELAMER، کاتتر گذاری دائمی دیالیز صفاقی، آموزش و مدیریت بیماران نیازمند دیالیز صفاقی به صورت ماهیانه، هزینه محلول‌های دیالیز صفاقی و عمل جراحی پیوند کلیه نیز از نمونه خدماتی است که به صورت رایگان از پیش از تاسیس صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج به بیماران دیالیزی ارائه می‌گردید.

ناصحی تاکید کرد: علاوه بر حمایت‌های از پیش گفته شده با تشکیل صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بیماران دارای هر یک از نشان‌های زیر می‌توانند از مزایای صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج بهره‌مند شوند.

بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، وی افزود: هر یک از نشان‌ها عبارت است از نشان همودیالیز (دیالیز خونی) شامل خدمات بستری، پرتوپزشکی، دارو و آزمایش، ویزیت و خدمات پزشکان و نشان دیالیز صفاقی شامل آزمایش، خدمات بستری، پرتوپزشکی، ویزیت و خدمات پزشکان است.

وی درباره نشان کاندید جراحی پیوند کلیه گفت: آزمایش، پرتوپزشکی، ویزیت و خدمات پزشکان و نشان پس از جراحی پیوند کلیه شامل دارو، ویزیت، آزمایش و بیوپسی کلیه پیوندی است، نکته قابل توجه این است که بیماران کلیوی منتسب به نشان همودیالیز (دیالیزخونی)، دیالیز صفاقی، کاندید پیوند کلیه و پس از جراحی پیوند کلیه می‌توانند با رعایت ضوابطی از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج با ارائه مدارک و مستندات به ادارات استانی پس از بررسی و طرح در کمیته های مربوطه بهره مند شوند.

انتهای پیام