حواشی پخش جوکر بانوان، اعتراف آقای وزیر و گزارش سرگرمی برای همه از یک مکان ممنوعه

بانوان | سرگرمی

حواشی پخش جوکر۲، هشدار به تلویزیون درباره عموپورنگ و فیتیله‌ای‌ها، انتقاد بهمن کیارستمی به کتاب منتشر شده درباره پرونده پزشکی پدرش،‌ تاکید یک مدیر بر اصلاحات فیلم «مسیح پسر مریم»، ۵ چالش مهم بازار بازی‌های دیجیتال در ایران، گزارش سرگرمی برای همه از یک مکان ممنوعه، وضعیت اسفناک «حریم» و … از جمله اخبار این هفته فرهنگی هنری سرگرمی برای همه بودند.

به گزارش سرگرمی برای همه، اواخر هفته گذشته ساترا اعلام کرد که «جوکر۲» و سریال «غربت» مجوز انتشار ندارند و بر خلاف قانون منتشر شده‌اند که این اقدام باعث طرح شکایت ساترا در مراجع قضایی شده است. پس از این موضوع باوجود اینکه گمانه‌زنی‌ها درباره اینکه این اعلام موضع مربوط به پخش جوکر زنان است قوت گرفت، اما عضو مجمع تحلیلگران ساترا تاکید کرد اطلاعیه ساترا درباره برنامه جوکر ۲ ربطی به جوکر زنان ندارد. او همچنین ابراز امیدواری کرد سریال «غربت» با اعمال اصلاحات شورای صدور مجوز ساترا در هفته‌های آینده از توقیف خارج شود.

ماجرای حاشیه اخیر سریال «غربت» چیست؟

در پی حواشی پیش‌آمده برای سریال «غربت» و برداشت برخی هموطنانمان مبنی بر توهین این مجموعه به عرب‌زبانان ایرانی، کارگردان این سریال با رد این برداشت، خطاب به معترضان توضبح داد: «به شما تعهد اخلاقی می‌دهم نه تنها هیچ توهینی به قوم نجیب و اصیل شما نشده بلکه عده‌ای می‌خواستند با فریب‌کاری و سوء‌استفاده، به برادری ما آسیب بزنند.»

هشدار به تلویزیون درباره عموپورنگ و فیتیله‌ای‌ها

همزمان با کوچ برخی ستاره‌های برنامه‌های کودک از تلویزیون، پلتفرم‌های نمایش خانگی با حضور این افراد به پخش محصولات ویژه کودک می‌پردازند.

تولید کدام برنامه در تلویزیون دشوارتر است، شادی یا عزا؟

کارگردان برنامه تلویزیونی «حسینیه معلی» درباره اینکه تولید کدام برنامه در تلویزیون دشوارتر است، تولید برنامه شاد یا عزا؟ معتقد است: تولید برنامه شاد در تلویزیون سخت تر است چرا که ما در محرم و عزاداری هیچ محدودیتی نداریم و فقط قمه زدن را نمی توانیم نشان دهیم، اما در شادی ها تقریبا نمی توانیم هیچ چیزی را نشان دهیم.

انتقاد بهمن کیارستمی به کتاب منتشر شده درباره پرونده پزشکی پدرش

بهمن کیارستمی با انتقاد از برخی روایت‌ها مبنی بر نبود شاکی خصوصی در پرونده پزشکی پدرش می‌گوید، مهم‌ترین خواسته او با طرح شکایت در جریان مرگ عباس کیارستمی دسترسی به یک گزارش دقیق بوده که پس از هشت سال، علیرغم وعده‌های داده شده هنوز به او ارائه نشده است.

بریز و بپاش سینمای عربستان علیه پادشاه ایرانی؟

عربستان سعودی با به کارگیری تیمی از بازیگران مطرح هالیودی و هزینه سرسام‌آور ۱۵۰ میلیون دلاری فیلمی به نام «جنگجوی صحرا» ساخته که روایتی بحث برانگیز از دلایل بروز جنگ بین ایران و اعراب در دوره ساسانیان ارائه می‌دهد

تاکید یک مدیر بر اصلاحات فیلم «مسیح پسر مریم»

مدیرکل نظارت بر نمایش سازمان سینمایی تاکید کرد، فیلم سینمایی «مسیح پسر مریم» با انجام یکسری اصلاحات رفع توقیف شده است.

احتمال تعویق اجرای «اتللو» با بستری شدن ابوالفضل پورعرب

با بستری شدن ابوالفضل پورعرب در بیمارستان، احتمال تعویق اجرای نمایش جدیدش وجود دارد.

رسم و رسوم ایرانی‌ها برای «اربعین» و خلق یک سنت جدید

چهلمین روز پس از شهادت امام حسین (ع) در هر سال قمری مطابق با بیستم ماه صفر است که در گویش عامیانه میان مردم با نام «اربعین» شناخته می‌شود و مراسم‌های عزاداری مرتبط با این روز در هر نقطه از کشور به فراخور آداب و رسوم همان منطقه برگزار می‌شود. البته چند سالی است که یک رسم جدید «پیاده‌روی جاماندگان اربعین» نیز به این آداب اضافه شده است.

بگیر و ببند چالش بازی‌های دیجیتال را برطرف نمی‌کند

معاون سابق پژوهش بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای ضمن تشریح ۵ چالش مهم بازار بازی‌های دیجیتال در ایران، تاکید کرد: مشکلات بازی‌ها با بگیر و ببند و فیلتر کردن پلتفرم‌هایی مانند Google Play برطرف نمی‌شود و این اقدامات بدتر به ضرر اکوسیستم مصرف کننده است.

درهای مخزن باز شد/ گزارش سرگرمی برای همه از یک مکان ممنوعه

گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران، یکی از ارزشمندترین مجموعه‌های هنری در ایران و خاورمیانه که آثاری از بزرگ‌ترین هنرمندان مدرن و معاصر جهان را در خود جای داده است. بازدید از گنجینه این موزه سفری به دنیای هنر است که شاهکارهایی از پیکاسو، موندریان، جکسون پولاک و بسیاری دیگر از بزرگان هنر را به نمایش می‌گذارد. این گنجینه بی‌نظیر، نه‌تنها نمایانگر تحولات هنری قرن بیستم است که پلی میان هنر ایران و جهان معاصر می‌سازد.

آغاز حفاظت و مرمت میراث مهم ساسانی‌ها در شهر ری

مدیر پایگاه میراث ملی ری از آغاز دو پروژه مهم حفاظت و مرمت میراث باشکوه «تپه میل» ری با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان خبر داد.

کشف‌های تازه در غار «اسپهبد خورشید» مازندران

با اعلام نتیجه کاوش طاق «اسپهبد خورشید» در استان مازندران، باستان‌شناسان یک کارگاه تولید جنگ‌افزار و کوره‌ ساخت اسلحه از دوره ساسانی، شواهد فلزکاری و معماری بازمانده از دوره ساسانی و مهری به خط پهلوی کشف کردند.

وضعیت اسفناک «حریم»

۳۲ هزار و ۹۳۴ اثر در ۵۰ سال اخیر در فهرست میراث ملی ایران ثبت شده که حدود ۸.۸ درصد آنها تعیین حریم شده و بیش از ۹۰ درصد بناها و محوطه‌های باستانی هنوز حریم مشخص ندارند. وضع درباره آثار جهانی ایران وخیم‌تر است؛ از ۵۴ کاروانسرایی که در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند، ۳۶ کاروانسرا هنوز حریم ندارند. «کاخ گلستان» نیز با گذشت یک دهه از ثبت جهانی، هنوز حریم ندارد. حال در چنین شرایطی، صحبت از «بازنگری حریم آثار»، نگران‌کننده شده است.

خداحافظی، خوشحالی و اعتراف کوچک ضرغامی

عزت‌الله ضرغامی با آغاز کار دولت چهاردهم از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خداحافظی کرد و با ابراز خوشحالی از انتخاب و تعیین سیدرضا صالحی امیری، معترف شد که جلسات هماهنگی این وزارتخانه با صالحی امیری از مدت‌ها پیش شروع شده و معاونان وزارتخانه با او، جلسات و تعامل خوبی داشتند.

حسین گفت «نه»؛ فلسطینی‌ها هم می‌گویند «نه»

یکی از اعضای تشکیلات خودگردان فلسطین تاکید کرد: امروز دشمنان فلسطین می‌ترسند و ما نمی‌ترسیم. ما مقاومت می‌کنیم و پیروز می‌شویم و این به همه دنیا ثابت می‌شود.

سوزاندن قرآن کریم توسط رژیم صهیونیستی و تحلیل یک کارشناس خارجی

یک تحلیل‌گر و روزنامه‌نگار شیلیایی در مورد اقدام رژیم صهیونیستی در سوزاندن قرآن کریم در یکی از مساجد شمال غزه گفت: تصور کنید که شخصی در مقابل کلیسای سنت پیتر در واتیکان می‌ایستاد و به کتاب مقدس مسیحیان توهین می‌کرد، چه اتفاقی می‌افتاد؟، تمام رسانه‌های غربی و غیرغربی چنین جنایتی را محکوم می‌کردند. پس، وقتی که رژیم صهیونیستی اجازه هتک حرمت به قرآن را به خود داده است، باید همین اتفاق بیافتد، این مصداق بارز نقض حقوق بشر صدها میلیون مسلمان است.

پیشنهادهایی برای خواندن: 

«محرم» به روایت یک اسیر

نقاش دریاها را بشناسید

برای مردی که می‌خواست «ایران را از یاد نبریم»!

نیلوفری که گل سرسبد حراجی شد

شب اربعین در کربلا + تصاویر

رقابت پلتفرم‌ها بر سر سریال شدت می‌گیرد

وقتی یک فرمانده محبوب می‌شود

چند واژه فارسی در ترکی استانبولی

خاطرات سروش صحت از همسایگی با داود رشیدی

انتهای پیام