افتتاح متروی میدان کتاب تا ماههای آینده/ گود بابک زنجانی ناایمن نیست
شهردار منطقه ۲ از افتتاح ایستگاه متروی میدان کتاب طی ماههای آینده خبر داد.
به گزارش سرگرمی برای همه، مهدی صالحی در مراسم رونمایی از سند تحولی شهرداری منطقه ۲ با بیان اینکه شهردار تهران در ابتدای سال ۱۴۰۲ طرح تحول ارائه خدمت در تهران را در ۴ محور اعلام کرد، گفت: بر همین اساس تحول کالبدی، تحول نرم افزاری، تحول درون زا و هوشمندسازی مورد تأکید قرار گرفت.
وی با بیان اینکه تأکید شهردار تهران این بود که تمام مدیران ذیل کارکردها و ماموریت های خود این محورهای مهم را پیگیری کنند، اظهار کرد: بر همین اساس بعد از جمع بندی صورت گرفته در منطقه در ۲۲ کلان پروژه و ذیل ۱۱۴ عنوان پروژه، سند تحولی منطقه آماده شده است که این پروژه ها سطح کلان و خرد و تاثیر شهری، منطقه ای و محلی دارند.
صالحی با بیان اینکه برخی از پروژه ها از قبل شروع و برخی نیز امسال شروع می شوند، ادامه داد: در این میان برخی از پروژه ها امسال و برخی دیگر حداکثر تا دو سال آینده به اتمام می رسند.
شهردار منطقه ۲ در تشریح پروژه های تعریف شده در این سند با بیان اینکه در بحث ایمنی و تاب آوری شهری، ۸ پروژه تعریف کردیم که دو مورد ناظر بر ساماندهی مسیل هاست، گفت: از مجموع ۷ رود دره شهر، دو رود دره اسلام آباد و فرحزاد در منطقه ۲ واقع شده است و موضوع ایمنی روددره ها و مسیل ها مورد توجه قرار گرفته است و ساماندهی کانال شایق و ساماندهی کانال اوین درکه انجام می شود.
وی با بیان اینکه ایمنی ساختمانها در مقابله حریق و مقاوم سازی در بحث سازه نیز در دستور کار است، تصریح کرد: در بحث هویت بخشی، پروژه ساماندهی محله اسلام آباد را در دستور کار داریم ، محله ای که در طول ۵۰ سال گذشته به عنوان یک سکونتگاه بعضا غیر رسمی از آن یاد می شده است، اما شهرداری به آن به عنوان بحث بد مسکنی نگاه می کند و با این اقدامات، ۸۰۰ خانوار از بد مسکنی نجات پیدا می کنند تا بتوانند در مسکن های ایمن زندگی کنند و محله اسلام آباد بهعنوان یک محله نوین قابلیت آدرس دهی پیدا کند و در راستای بحث ساماندهی، طرح شمسه را داریم که مصوب شده و ادامه مراحل خود را طی می کند.
به گفته شهردار منطقه ۲، همچنین تا امروز ۲۲ هزار تن آسفالت در معابر ما توزیع شده و تا مهرماه ۶۰ هزار تن آسفالت در معابر توزیع خواهد شد.در بحث تأمین منابع برای اجرای کلان پروژه ها نیز مانند آسفالت، منطقه ۲ عهده دار تأمین قیر آسفالت تمام مناطق شهر است.
وی با بیان اینکه همچنین تأمین منابع احداث خط ۱۰ مترو در منطقه ۲ به عهده این منطقه است که از طریق مولدسازی آن را دنبال می کنیم، ادامه داد: آخرین ایستگاه خط ۷ مترو در ماه های آینده در میدان کتاب به بهره برداری می رسد و خط ۱۰ مترو نیز ایستگاه هایی در منطقه دارد که طول این خط در منطقه به حدود ۵ کیلومتر می رسد.
صالحی در پاسخ به سوال سرگرمی برای همه در خصوص وضعیت ایمنی گودهای رها شده با تأکید بر اینکه گود بزرگ جنب برج میلاد ۸۰ درصد ایمن سازی شده و دیگر پرخطر نیست و همچنین گود دریا پر شده و تا دو ماه آینده کاملا مستحکم خواهد شد، در مورد گود موسوم به بابک زنجانی یا ایران زمین نیز گفت: رصد این گود در حال انجام است و ناایمن نیست اما زمانی خیالمان از این گود راحت می شود که مالک گود یعنی وزارت نفت پروژه ای را در این گود بسازد که خبر داریم این مسئله در سطوح بالای وزارت نفت در حال بررسی است.
صالحی همچنین در مورد روش مالی تامین مالی قیر شهر تهران توسط منطقه دو با تاکید بر اینکه از طریق روش های نامتعارف این منابع تامین نشده است، افزود: شهرداری تهران ظرفیت هایی در شهر داشته که تاکنون از آنها استفاده نشده بود به عنوان مثال زمینی ۳۰ سال پیش توسط شهرداری تملک شده بود که شهرداری از آن خبر نداشت که در بررسی ها این زمین به نام شهرداری شد و چند مورد از این مدل ظرفیت ها در منطقه وجود داشت که از آنها استفاده کردیم.مثل زمینهایی که سالها بود که تملک شده بود اما کسی از آنها خبر نداشت، این زمینها را شناسایی و کشف کردیم و سند آن به نفع شهرداری منتقل و بارگذاری روی آن انجام و از آن استفاده شد.
وی در مورد محله اسلام آباد با تاکید بر اینکه وقتی ورود کردیم طرح را اصلاح کردیم و در کنار آن با مردم تعامل داشتیم، اظهار کرد: تعامل با مردم امری بود که پیش از این مغفول مانده بود. طرح را به عرصه عمومی بردیم و تا امروز بالغ بر ۴۰ جلسه با مردم داشتیم و به حدود ۹۰ درصد تعامل با مردم رسیدیم و با ساکنان محله تعامل داریم و اگر برخوردی وجود داشت هم با افرادی بود که به برخی املاک مردم دست اندازی کرده بودند.
صالحی در مورد مشکل نبود فضای پارک حاشیه ای در منطقه با بیان اینکه ۲ هزار واحد پارکینگ را در ۴ پروژه دنبال می کنیم، اظهار کرد: همچنین در بحث آرام سازی ترافیکی ساماندهی میدان صنعت ، تیموری و چند نقطه دیگر دنبال می شود، در بحث توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی نیز از این راهبرد منتفع خواهیم بود و علاوه بر این، بحث کمربند شمالی تهران نیز در دست مطالعه است.
صالحی در پاسخ به سوال دیگر سرگرمی برای همه در مورد تعهدات این منطقه در قرارگاه مسکن با بیان اینکه در حوزه قرارگاه جهادی مسکن تسهیل گری می کنیم ، گفت: املاک متعلق به شهرداری را مولد سازی کردیم که تا امروز از آن هزار واحد در آمده است، همچنین املاک متعلق به دولت را به آنها معرفی کردیم ، علاوه بر این از ظرفیت کمیسیون ماده پنج به صورت قانونی استفاده و املاک بخش خصوصی و عمومی را نیز مولد کردیم.
به گفته شهردار منطقه ۲، پروژه اکو پارک در دست اجرا است و برای حل بخش معارضین آن در حال مذاکره با ستاد اجرایی فرمان امام (ره) هستیم.
صالحی افزود: سرانه فضای سبز منطقه بالاتر از متوسط شهر تهران است و نیاز به آب بالایی برای آبیاری فضای سبز داریم، بر همین اساس استفاده از پساب را از ۲ به ۹ میلیون متر مکعب می رسانیم که با این گونه اقدامات، تامین پایدار آب فضای سبز را بدون استفاده از منابع زیر زمینی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در کنار آبیاری فضای سبز از محل پساب های شهری استفاده از تصفیه خانه ها را خواهیم داشت؛ تصفیه خانه بوستان نهج البلاغه نیز تا یک ماه آینده افتتاح می شود و تصفیه خانه سازمان آب سال آینده بهره برداری می شود.
صالحی با بیان اینکه در تامین برق، یک نیروگاه یک مگاواتی را وارد چرخه کردیم و همچنین در بحث فاضلاب شهری با هماهنگی شرکت آب و فاضلاب، مشکل فاضلاب محله فرحزاد و اجرای شبکه فاضلاب این محله در حال اجراست، یادآور شد: تاکنون ۱.۵ کیلومتر از ۹ کیلومتر آن انجام شده است و با این اقدام دیگر ورود فاضلاب این محله به روددره فرحزاد را نخواهیم داشت، علاوه براین در اکو پارک سه تصفیه خانه لوکال و محلی نیز پیش بینی شده است.
شهردار منطقه ۲ با تأکید بر اینکه این منطقه حدود ۴۶ پروژه طرح «من شهردارم» دارد که تا کنون به طور متوسط ۳۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و ۱۴ پروژه آن به اتمام رسیده است، ادامه دارد: تعداد پروژه هایی که هنوز شروع نشده بسیار معدود است. پیش بینی ما این است که عمده این پروژه ها تا آنلاین ماه به اتمام می رسد.
صالحی ادامه داد: در خصوص حادثه ریزش ساختمان های غیرمجاز و ناایمن در منطقه ۱۹ نیز باید بگویم که تا وقتی که ساخت و ساز غیرمجاز، تخلفی معادل با رد شدن از چراغ قرمز باشد و جرم تلقی نشود، زمینه بروز موارد این چنینی وجود دارد، کما اینکه ما نیز در منطقه محلاتی داریم که ساخت و ساز غیر مجاز در آن وجود دارد، اما اجازه ندادیم نهادینه و تبدیل به یک فرایند تعریف شده شود ، نمونه آن را در محله اسلام آباد دیدیم که برخورد قانونی با آن انجام شد و سعی می کنیم اجازه ساخت آن حتی در پایینترین میزان را نیز ندهیم.
انتهای پیام