عوارض استفاده از کرم پودرهای سنگین

ترکیبات کرم پودر

به صورت کلی  کرم پودر صورت به سه دسته کلی تقسیم می شوند. کرم‌پودرهای بر پایه آب، کرم‌پودرهای بر پایه روغن و کرم‌پودرهای برپایه سیلیکون. هرکدام از این کرم پودرها مناسب پوست های مختلف و حتی شرایط آب وهوایی که افراد در آن زندگی می کنند هستند. در ترکیبات آنها مواد مختلف دیگری مانند انواع نگهدارنده ها برای جلوگیری از ورود باکتری ها، انواع سیلیکون ها برای ایجاد لطافت و نرم کردن کرم‌پودر بر روی صورت، انواع مختلف سرامیدها برای ایجاد لطافت و جلوگیری از ایجاد خط و خطوط روی صورت و… وجود دارد.

انواع کرم پودر

فون مایع

رایج‌ترین و محبوب‌ترین شکل کرم پودر است؛ زیرا استفاده از آن آسان است و پوشش طبیعی به پوست می‌دهد. این کرم‌ها معمولاً برای پوست‌های نرمال و خشک مناسب هستند و افرادی که پوست چرب دارند باید از نوع Oil Free آن استفاده کنند. مقداری از کرم پودر مایع را به صورت نقطه‌ای روی صورت بگذارید و با پد یا انگشت به همه جای صورت پخش کنید.

این کرم‌ها بسیار مرطوب و غنی هستند به خصوص مناسب پوست‌های خشک هستند و چون بافت تقریباً سنگین دارند باید شما مطمئن شوید که خوب جذب پوست شده است.

پنکیک

کرم پودر هدی بیوتی قدرت پوشش بیشتری دارد معمولاً به شکل پودر فشرده شده و به ۲ صورت چرب (سوپرا) و خشک (آکوا) موجود است و استفاده از آن به کمک اسفنجی است که معمولاً روی آن در قرار داده شده است.

پن استیک

این کرم پودر بافت سنگین دارد و برای پوشش معایب پوستی و سرخی زخم بسیار مناسب است. مقداری از آن را روی محل می‌گذاریم و با یک اسفنج محو کنید.

کانسیلر

کانسیلر همانند کرم پودر در مدل‌های جامد و کرمی موجود است؛ اما به دلیل اینکه کرم پودری که به پوست می‌زنیم سنگین بوده و برای پوست اطراف چشم مناسب نیست بهتر است از کانسیلر استفاده کنید.

عوارض کرم های گریم

یکی از عوارض استفاده از کرم پودر که دامن‌گیر افراد با پوست چرب می‌شود، جوش‌زدن صورت است. افرادی که صورت چرب دارند و از کرم پودر نامناسب یا حتی گاهی تقلبی استفاده می‌کنند، منافذ پوست خود را با انبوهی از رنگدانه و مواد شیمیایی دیگر پر می‌کنند. مسدودشدن منافذ پوست به می‌انجامد.

چروک شدن پوست یکی دیگر از عوارض استفاده از کرم پودر به مدت طولانی است. در واقع بهترین حالت این است که از کرم پودر به‌صورت موقت و برای زمان کم استفاده کنید. هر چه ماندگاری محصول بیشتر باشد، آن محصول سنگین‌تر است. این مواد سنگین اگر برای مدت طولانی روی پوست قرار بگیرند،‌مانع از تنفس طبیعی آن می‌شوند. پوستی که در طول روز نتواند به‌خوبی تنفس کند، به مرور به کمبود اکسیژن دچار می‌شود. کمبود اکسیژن در پوست به ازبین‌رفتن و تحلیل در ساخت آن می‌انجامد. همه این عوامل دست به دست هم می‌دهند که پوست مراحل طبیعی بازسازی خودش را به‌خوبی انجام ندهد. نقص در عملکرد بازسازی و ترمیم پوست، به می‌انجامد.

استفاده از این محصول به‌طور مداوم و زیاد باعث می‌شود که در درازمدت پوستشان به انواع لکه های مختلف دچار شود. در واقع یکی از عوارض استفاده از کرم پودر این است که پوست به مرور زمان تغییر رنگ پیدا می‌کند. این موضوع زمینه را برای بروز انواع فراهم می‌کند.

این حادثه ناخوشایند هم ممکن است یکی از عوارض استفاده از کرم پودر باشد، به عبارت دیگر افرادی که ذاتاً پوست خشک و حساس دارند، در اثر استفاده از کرم پودر نامناسب، به شدت مشکلشان می‌افزایند.

تشدید آکنه با کرم پودر

از عوارض شایع مصرف کرم‌پودرها، تشدید جوش‌های صورت است. اغلب کرم‌پودرها پایه‌های سنگینی دارند که باعث انسداد و تشدید صورت می‌شود.

به کارگیری برای حذف موهای زائد مردان و زنان در مطب ، انجام می‌شود. اگر مایل به انجام در این مرکز می‌باشید؛ با شماره‌های و تماس حاصل فرمایید.

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، مجتمع آژند ، بلوک ب ، طبقه اول ، واحد 111
تلفن مطب :
موبایل مطب :

درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .

 عوارض استفاده از کرم پودر

به گزارش دکتر پريچهر كفايي : متاسفانه امروزه در بعضي از جوامع آرايش به صورت افراط صورت مي‌گيرد كه باعث عوارض پوستي و حتي اجتماعي نيز شده است.
وي با اشاره به اين كه مراقبت از پوست و شاداب نگه داشتن پوست ضروري است، گفت: مهمترين مساله‌ مراقبت از پوست، مرطوب نگه داشتن و جلوگيري از كاهش رطوبت پوست است كه اين كار به وسيله‌ مرطوب كننده‌هاي مناسب انجام مي‌گيرد.كفايي، استفاده از ضد آفتاب را مهمتر از مرطوب كننده‌ها دانست و اظهار داشت: ضد آفتابهاي مناسب بر اساس نوع پوست بايد انتخاب شود و استفاده درست از ضد آفتاب‌ها مي‌تواند نقش نرم كننده را به غير از محافظت از پوست در مقابله با عوارض نور آفتاب داشته باشد.اين متخصص پوست و مو افزود: خوشبختانه امروزه ضد آفتاب‌هاي متنوعي در شركت‌هاي آرايشي مورد تاييد ساخته مي‌شود كه حتي بسياري از آنها را مي‌توان به جاي كرم پودرهاي آرايشي استفاده كرد كه عوارض كرم پودرها را ندارد.

وي در خصوص كرم پودرهاي آرايشي گفت: كرم پودرهاي آرايشي با ايجاد لايه‌ي بسيار ضخيم روي پوست، مانع عملكرد طبيعي پوست شده و خود در ايجاد انواع جوش‌ها و آكنه دخيل است.كفايي تصريح كرد استفاده از يك مرطوب كننده‌ي مناسب در شب و ضد آفتاب مناسب در روز، خود نقش آرايشي و محافظتي مناسب و خوبي ايجاد مي‌كند.وي درباره عوارض ديگر لوازم آرايشي گفت: استفاده از لوازم آرايشي به ويژه انواع غير استاندارد آن به صورت اگزماهاي تماسي در شكل‌هاي مختلف بر روي پوست صورت به خصوص اطراف پلاك و چشم خود را نشان مي دهد.

ها یا افزودنی های خوش بو، شایع ترین عامل بروز درماتیت تماسی هستند و بیش از پنج هزار نوع آنها در محصولات آرایشی و زیبایی یافت می شوند.

در محصولاتی که این افزودنی ها از نوع غیرحساسیت زا باشند، مشکلات پوستی ناشی از این محصولات کمتر خواهد بود. از طرفی نگه دارنده ها عامل بروز واکنش های پوستی است که وجود آنها از رشد و تکثیر قارچ و باکتری که سبب بروز عفونت پوستی می شود، جلوگیری کرده و محصول را از آثار مخرب اکسیژن و نور محافظت می کند. نمونه های این نگه دارنده ها شامل پارابن، ایمیدازولیدینیل اوره، فنوکسی اتانول، فرمالدیید و… است که روی برچسب محصول مشخص است. در محصولات گریم انتخاب نوع محصول بسیار مهم است چون مدت زیادی روی پوست می ماند، بنابراین این ترکیبات باید فاقد حساسیت و غیرجوش زا باشند و با بسته شدن دهانه منافذ پوستی سبب بروز آکنه نشوند.

کرم پودر با SPF مناسب

افرادی که به مصرف انواع کرم های روشن کننده عادت داشته و حتی مصرف آن را موجب شادابی و طراوت پوست خود می دانند، باید به این نکته توجه داشته باشند که کرم های روشن کننده دارای اثری موقتی و کاذب هستند. استفاده طولانی مدت این قبیل لوازم آرایش نه تنها عوارض جانبی مانند لک و پیری زودرس دارد، بلکه قطع مصرف آن موجب خشکی شدید پوست می شود. از آنجا که این قبیل محصولات احتمال ایجاد آکنه و جوش های سرسیاه را افزایش می دهد، مصرف آن به خصوص در دوران نوجوانی توصیه نمی شود.

نکته مهم دیگر که گاه مصرف کننده را به اشتباه می اندازد، آن است که درج SPF یا عیار حفاظتی روی تیوپ کرم دلیلی بر خواص محافظتی آن از پوست در برابر اشعه خورشید نیست. بسیار مشاهده می شود افرادی تنها با مصرف کرم روشن کننده ای که عیار حفاظتی کمی روی آن درج شده، بدون استفاده از ضدآفتاب مدت ها در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرند.

این کار باعث آسیب دیدن پوست در برابر اشعه خورشید می شود. بهتر این است که هر فرد با مراجعه به متخصص پوست با توجه به نوع پوست اش کرم روشن کننده مناسب اش را با مشورت پزشک انتخاب کند. متخصص معمولا کرم هایی را به شما توصیه می کند که عیار محافظت کننده در برابر نور خورشید را دارند و یا ضدآفتاب مناسب را قبل از مصرف کرم پودر به شما توصیه می کند

Top of Form