یک تقدیر متفاوت از ابراهیم مختاری

اعضای باشگاه غذا و تغذیه یونسکو طی مراسمی به بهانه تصویربرداری مستند «زعفران» از فعالیت های ابراهیم مختاری تقدیر کردند.

تغذیه

به گزارش سرگرمی برای همه، جلسه با سلام محمد بابرزا رئیس باشگاه آغاز شد، سپس ابوذر بابرزا نایب رئیس باشگاه به تشریح تصمیمات جلسات گذشته پرداخت.

. وی توضیح داد که برنامه های باشگاه غذا و غذا در قالب دو گروه صنعت و صنف توسط سرپرستان این دو گروه، احمد فتح الهی و نادر رفتاری و و اعضا در مورد این طرح توضیح دادند.

در این جلسه، برپایی همایش های تخصصی توسعه مسئولیت اجتماعی بر اساس دیدگاه یونسکو در زمینه غذا و تغذیه مورد بحث و بررسی قرار گرفت، مقرر شد آیین نامه ها و تصمیمات لازم در خصوص آموزش های عملی ایمنی غذایی، مسئولیت اجتماعی تهیه شود.

در ادامه این مراسم اعضا از زحمات ابراهیم مختاری کارگردان قدیمی سینما به بهانه ساخت فیلم مستند زعفران تقدیر کردند و لوح تقدیر باشگاه غذا و رژیم یونسکو به این فیلمساز اهدا شد.

محمدحسن خوشنویس رئیس مرکز آموزش باشگاه با اشاره به اهداف باشگاه غذا و لذیذ با رویکرد مسئولیت اجتماعی، به سابقه فعالیت ابراهیم مختاری در عرصه فیلم مستند اشاره کرد. او نشان می دهد که این تحقیق مبنای نگارش کتاب است، او به عنوان فردی مسئولیت پذیر، پرتلاش شناخته می شود، خوشحالم که اولین ارزیابی این باشگاه از سوی این مدیر پژوهشی است.

او ادامه داد. ابراهیم مختاری سال ها پیش مستندی درباره زعفران به عنوان محصولی با نام ایران ساخت و اخیرا فیلم «برگ جان» را نیز ساخته است.

امیدوارم این سرنوشت سرآغاز همکاری با دست اندرکاران سینمای مستند باشد، ابراهیم مختاری با فود و کلوپ گورمت همکاری کند.

ابراهیم مختاری نیز در این مراسم اعلام کرد. خوشحالم که از من برای حضور در این باشگاه دعوت شد. مستند «زعفرون» را در سال 90 ساختم و پیرمردی آنجا بود که در حین ساختن فیلم چیزی به من گفت که من به آن توجه نکردم. اما هیچ وقت این جمله را فراموش نکردم، حرف های او را تبدیل به فیلم «لرد جانی» کردم، داستان این اثر درباره کارگردانی است که در حال ساخت فیلمی درباره زعفران است و یک کشاورز پیر هنگام فیلمبرداری با او آشتی نمی کند. فیلم سینما. زیرا زعفران با تخم مرغ مخصوص جمع آوری می شود.

او ادامه داد. “این اثر آنچه را که ممکن است در سنت کشاورزی ما وجود داشته باشد ذکر می کند.

وی گفت: آماده همکاری با باشگاه غذا و تغذیه یونسکو هستم، امیدوارم تجربه خوبی در این زمینه داشته باشیم.

در این نشست محمد بابرزا، امیر روشنبخش، احمد فتح الهی، مهدی کریمی، رسول جملاغ، امیر ثابت پپ، ابوذر بابرزا، نادر رفتار، محمد حسن خوشنویس، سحر نظر حضور داشتند.

انتهای پیام: