«گاردین» رسانه ها را از مقصران انتخاب «ترامپ» دانست

رسانه ها

به گزارش سرگرمی برای همه روزنامه انگلیسی زبان گاردین در گزارشی با عنوان «بله پوشش رسانه ای درباره بایدن ناقص بود اما گزارش ها درباره ترامپ بسیار بدتر از آن بود» نوشت: رسانه های جریان اصلی به رأی دهندگان آمریکایی خیانت کردند. خبرنگاران به مردم آمریکا نگفتند جو بایدن رئیس جمهوری سابق چقدر از لحاظ جسمی و ذهنی افت کرده است. آن ها تلاش نکردند پرده از آنچه دستیاران بایدن در تلاش برای پنهان کردن آن بودند بردارند.

به گزارش ایرنا این رسانه غربی بی توجهی خبرنگاران به زوال عقلی و جسمی بایدن و ماندن طولانی مدت وی در کارزار انتخاباتی با دونالد ترامپ را یکی از دلایل شکست کامالا هریس معاون بایدن از ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴(۱۴۰۳) ارزیابی کرد و نوشت: بسیاری از ناظران بایدن را مسئول شکست هریس و به قدرت رسیدن دوباره ترامپ می دانند.

گاردین در عین حال بی توجهی رسانه ها به پیامدهای انتخاب ترامپ را فاجعه بارتر از بی توجهی آنها به زوال عقل بایدن دانست و نوشت: رسانه های بزرگ چطور نتوانستند واقعاً به رای دهندگان هشدار دهند که انتخاب دوباره ترامپ چه پیامدهایی خواهد داشت؟

این رسانه انگلیسی زبان رفتارهای ترامپ در دوران تبلیغات انتخاباتی را نیز نادرست ارزیابی کرد و نوشت: رسانه ها ترامپ را تهدیدی نه چندان جدی معرفی کردند و رفتارهای غیرعادی او را عادی جلوه دادند.

گاردین نوشت: از سال ۲۰۱۵(۱۳۹۴) زمانی که ترامپ اولین بار نامزدی خود برای انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد تا انتخابات ۲۰۲۴ (۱۴۰۳) رسانه ها در کل نتوانستند واقعیت را درباره وی به رای دهندگان منتقل کنند.

این رسانه غربی به جنجال رسانه ها درباره استفاده هیلاری کلینتون از ایمیل شخصی در انتخابات سال ۲۰۱۶(۱۳۹۵) اشاره کرد و نوشت: آنها به شکل افراطی کلینتون را تخریب کردند چون فکر می کردند قرار است رئیس جمهوری شود اما هرگز ترامپ را جدی نگرفتند.

گاردین نوشت: در طول دوره اول ریاست جمهوری ترامپ و به ویژه در کارزار انتخاباتی ۲۰۲۴ رسانه ها مدام تلاش کردند ترامپ را عادی جلوه دهند. آنها هرگز درباره استبدادی که با رای به ترامپ در کمین بود سخن نگفتند.

این رسانه انگلیسی نوشت: اگر رسانه ها قرار بود «دست روی ترازو بگذارند» بهتر بود این کار را در دفاع از دموکراسی حاکمیت قانون و کرامت انسانی انجام می دادند و انجام ندادن این وظیفه شرایط کنونی را برای جهان رقم زده است.

310310