کرونا می‌تواند در شعر تأثیر بگذارد

کریم رجب زاده ، که معتقد است وقایع بر شعر تأثیر می گذارد ، گفت: همه وقایع از جمله تاج ویروس می تواند در شعر ما تأثیر بگذارد.

این شاعر در مصاحبه با سرگرمی برای همه ، در مورد چگونگی نامگذاری شعر سال گذشته جهان و چگونگی تأثیر آن بر وقایع گذشته گفت: باید اعتراف کنیم که شعر موضوعی از اهمیت تاریخی برخوردار نیست ، به همان اندازه که در تاریخ شاهد اثرات وقایع تاریخی هستیم. شعر خاقانی درباره قوس کسرا است. این یکی از شعرهای بسیاری است که در روزهای شعر سروده می شود.

وی ادامه داد: “در سال 1998 و قبل از آن اتفاقاتی مانند آتش سوزی پلاسکو ، کشتی سانچی و اخیراً داشتیم. یک بازدید کننده ناشناخته به نام ویروس کرونا داشتیم که با آن سر و کار داریم و همه آن.” این می تواند در شعر ما نقش ایفا کند و همه ما می توانیم به عنوان انسان تحت تأثیر این مصیبت ها قرار بگیریم و این می تواند به ما آسیب برساند. شاعر کمی پیچیده تر از سایر افراد است و شاخه های آن تند است و او از منظر شاعر به این وقایع نگاه می کند.

رجب زاده با تقدیر از حساسیت آنچه در اشعار سال 1998 رخ داد ، عنوان کرد و گفت: “اگر ادعاهای اشعار دیگر را کنار نگذاریم ، وقایع تأثیر مثبتی بر شعر می گذارد.”

این شاعر افزود: این بهترین شرایطی است که امروز داریم امروز می بینیم که شعر سعدی زبان کسانی است که به همان زبان ما صحبت نمی کنند. اگرچه نباید فراموش کنیم که برخی از اشعار ما هنوز به «هنر به دلیل هنر» که هیچ ارتباطی با ما ندارد ، به شدت اتکا دارند ، ما قبلاً «هنر انسانی» و «نبوغ هنری» را داشتیم که هنرمندان به خودشان بخشیدند. بدون شک اگر بپذیریم که شعر فقط زیباست ، پس که فقط شعر می تواند در انسان کار کند.

وی در مورد انتقاد خود از این شعر ، گفت: من در برخی از انتقادها شرکت کرده ام ، در هر صورت ، انتقاد چهره به چهره کمکی نیست ، اما باید برآورده شود. اول ، شاکی باید دادخواست عزل کند. بنابراین به عنوان مثال ، اگر خودم را شاعر می دانم ، نظر من با نظر دیگری متفاوت است ، اما این نباید باعث شود من از نظر دیگران ناراحت کننده باشم. درعوض ، انتقاد علمی است و رابطه بین مخاطب ، تهیه کننده و منتقد است.

رجب زاده گفت: علاوه بر دیدن جنبه های مثبت هنر ، منتقد باید از پیچیدگی آن نیز دیدن کند. وی همچنین تصریح کرد: شاکی باید بتواند بیش از حد کار را باز کند تا اطلاعات محرمانه مربوط به مخاطب به وی داده نشود. درست نیست که شمشیر بکشیم و کسی را از رابطه بر اساس خواسته های شخصی خودمان بسازیم ، اما در جامعه ما نیز اینگونه است.

این شاعر همچنین به کسانی که می خواستند از طریق انتقاد و چیزهای کوچک با سایر اشعار مشورت کنند گفت: نقد باید تأثیر مثبتی بر آهنگساز بگذارد و منتقد برای حفظ اثر و مخاطب باید بر کار نظارت داشته باشد. به جای هدر دادن شعر ، باید راه را به او نشان دهیم. منتقد باید روحیه معلم داشته باشد و مدرس باید شعر را ماندگار کند نه اینکه آن را از بین ببرد.

کریم رجب زاده همچنین در مورد مشغله خود با روزهای تاج گفت: “من همیشه هنگام خواندن مضطرب می شوم. زمان در خانه است ، به همین دلیل کتاب های زیادی را می خوانم و وقتی شعر در درون من ایجاد می شود ، آن را می نویسم و ​​امتحان می کنم. اما امروزه بخشی از وقت من را می گذرانم. کتاب های حافظ را بخوانید ، زیرا بعضی اوقات قسمت ها اختلافاتی دارند ، بنابراین من آنها را می خوانم تا یک آیه را بخاطر بسپارم که به یاد ماندنی و خوب است ، اگرچه چند تفاوت وجود دارد

انتهای پیام