کانتورینگ صورت با ژل
بالا رفتن سن و پیر شدن صورت، موجب افت بافت به خاطر آتروفی چربی و از بین رفتن حجم در اثر جذب استخوان میشود؛ به همین خاطر است که تزریق ژل به کمک حجم از دست رفته صورت میآید. برای زیباسازی و کانتورینگ صورت در نواحی مختلف مانند زاویه فک پایین، چانه انجام میشود تا ساختاری زیبا برای صورت به ارمغان بیاورد. مزیت این روش، تغییر فرم صورت با روشی مطمئن و ایمن است که در مدت زمان کوتاهی انجام میشود؛ اما نتایج منحصر به فرد و چشمگیری برای فرد ایجاد میکند بدون اینکه به گذراندن دوره نقاهت خاصی نیاز داشته باشد.
در تزریق ژل لب طبیعی و نچرال ، لب ها از حالت و فرم اصلی خارج نخواهند شد. نسبت بسیار خاصی برای آن که تزریق ژل لب، طبیعی به نظر برسد وجود دارد، به عبارت دیگر تزریق فیلر طبیعی نباید به صورتی باشد که برای عموم قابل تشخیص گردد و آنها را متوجه کند که شما تغییری در لب های خود ایجاد کرده اید و در عین حال باید زیباتر از قبل از تزریق نیز باشد. به گفته پزشکان نسبت مناسبی بین گوشه های خارجی لب بالا و پایین وجود خواهد داشت. لازم به ذکر است که انواع مختلف پرکننده های تزریقی و اینکه کدام یک را انتخاب کنید، تأثیر متفاوتی در نتایج تزریق ژل لب خواهد داشت.
از این رو پرکنندهها به عنوان یک راهکار مطمئن و سریع برای تغییر فرم صورت استفاده میشود. به عبارت دیگری این پرکنندهها محصولی همهجانبه هستند که انواع مختلفی برای انتخاب وجود دارد که متناسب با انواع نیازهای بیمار هستند.
کانتورینگ یا زاویه سازی صورت، میتواند در کنار ظاهر، اعتماد به نفستان را نیز بهبود بخشد. پس از اینکه تصمیم نهایی خود را برای اتخاذ نمودید، با انتخاب پزشک مجرب در این زمینه، میتوانید اطمینان حاصل کنید که به نتایج مطلوبی خواهید رسید. درکلینیک دکتر رامین مدرسی، با کادری مجرب و تجهیزات مدرن، میتوانید در زمینه زاویه سازی صورت، به بهترین نتایج دست پیدا کنید. تلفن تماس با این مرکز : 36703885 – 031
مزایای کانتورینگ صورت با تزریق ژل
- بهبود زاویه فک و زاویهدار شدن آن حتی تا دم گوش
- تزریق ژل به نواحی اطراف فک به دلیل توانایی بالا در جذب رطوبت، باعث این ناحیه میشود.
- ماندگاری بالایی در اطراف فک دارد.
- این روش بدون جای بخیه و عوارض جراحی زیباسازی فک است.
- به دلیل بافت طبیعی ژل استفاده شده، امکان عفونت و پس زدن ژل تزریقی بسیار پایین میباشد.
- این روش، دوره نقاهت بسیار کمی دارد و فرد به سرعت میتواند به امور روزمره خود رسیدگی کند.
- کانتورینگ صورت با ژل، با بیحسی موضعی انجام میگیرد و عوارض بیهوشی مانند سردرد و سرگیجه را ندارد.
انواع ژل کانتورینگ صورت
مواد مختلفی برای زاویه دادن به فک از طریق تزریق استفاده میشوند که عبارتند از:
- اسید هیالورونیک (Restylane Lyft و Juvederm Voluma یا Volux)
- هیدروکسیلاپاتیت کلسیم (CaHA)
افراد مناسب جهت کانتورینگ صورت با تزریق ژل
برای انجام عمل کانتورینگ صورت، حالت صورت افراد باید دارای ویژگیهایی باشد. به عبارت دیگر این عمل برای همه قابل انجام نیست و افرادی با ویژگیهای ذیل میتوانند گزینه مناسبی برای این عمل باشند:
- افراد دارای فک عریض و پهن
- افراد دارای فک مربعی شکل
- افراد دارای چانه دایرهای شکل
- افرادی که خط فک آنها زاویه ندارد.
- افراد دارای گونههای چاق
- خانمهایی که فک آنها حالت مردانه دارد.
- افراد دارای گونههای لاغر
اقدامات قبل از کانتورینگ صورت با تزریق ژل
برای داشتن صورتی زیباتر و رسیدن به نتیجهی مطلوب قبل از عمل باید نکاتی را رعایت کنید. زنان باردار و شیرده نمیتوانند این عمل را انجام دهند. 10 روز قبل از کانتورینگ صورت از مصرف انواع مکملها و داروهای رقیقکننده خون اجتناب کنید تا دچار عوارضی مانند خونریزی نشوید. همچنین بهتر است مصرف مشروبات الکلی و دخانیات خودداری کنید تا دوران نقاهت کوتاهتر و سریعتری را تجربه نمایید.
نحوه انجام کانتورینگ صورت با تزریق ژل
طی جلسه درمانی، مقادیر مختلفی از ژلهای پرکننده، به قسمتهای مختلفی از فک تزریق میشود. در این فرایند، با پر کردن بعضی از قسمتهای فک از داخل، فرم زوایا و منحنیهای فک و چانه را تغییر و یک فک برجستهتر و خوشفرم ایجاد میشود. برای رفع روی فک و پایین صورت، تزریق پرکنندههای پوست باعث تو پر کردن پوستهای شلی که از زیر فک آویزان شدهاند، میشود و فک بیمار را بازسازی و جوانتر میکند.
مراقبتهای پس از کانتورینگ صورت با تزریق ژل
پس از انجام کانتورینگ صورت از انجام حرکات بدنسازی که باعث فشار به ناحیه صورت میشود اجتناب کنید و همچنین تا 2 هفته پس از درمان در گرمای زیاد مانند سونا و یوگای داغ قرار نگیرید. عدم استعمال دخانیات و مشروبات الکلی را تا دو هفته بعد از کانتورینگ صورت ادامه دهید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
عوارض کانتورینگ صورت با تزریق ژل
- امکان ایجاد کبودی و تورم مقطعی وجود دارد که پس از مدتی از بین میرود.
- عدم تقارن دو خط فک (طی جلسات ترمیمی این مشکل کاملاً حل میشود.)
- امکان بروز عفونت با درصد بسیار کم و نادر
- برخی مواقع نیاز به حجم بیشتری از ژل تزریقی وجود دارد که این امر، هزینه این عمل را بیشتر میکند.
- نسبت به تزریق چربی، ژل از قیمت و هزینه بالاتری برخوردار است.
بی شک ظهور عوارض پیری در هیچ فرهنگ و زمان و مکانی، خوش آیند نخواهد بود. همشهریان گرامی جهت رفع علائم پیری در پوست صورت، دستها و گردن میتوانید با اقدام به بهترین در اصفهان، نزد پزشکان مجربی که در این حوزه فعالیت دارند، پوستی جوان و باطراوت داشته باشید بدون درگیری با عوارضی که از عدم تبحر پزشک ناشی میشود
کانتورینگ و یا زاویه سازی صورت روشی است که برای بهبود ظاهر و شکل خط فک طراحی شده است. پیری، و همچنین تغییرات تحلیل استخوانی منجر به تغییر زاویهی فک و یا ظاهری ناخوشایند برای بسیاری از افراد است. افراد جوانتر نیز برای ایجاد شکل خاصی از خط فک خود برای دستیابی به ظاهری زیباتر هستند. تزریقهای فیلر و یا پرکنندهها یکی از روشهای غیر جراحی و متداولترین شیوهی کانتورینگ صورت میباشند.
با تزریق فیلرهای پوستی به طور مستقیم به خط فک، لبه زاویه استخوان و فک پایین شما اضافه میشود. فیلرهای پوستی، نوعی ژلهای تزریقی به شمار میآیند که از آنها برای پر کردن مناطقی از صورت که با کاهش حجم همراه شدهاند استفاده میکنند. نکته قابل توجه این است که این روزها متخصصان پوست با توجه به امکاناتی که در اختیار دارند از این روش برای زاویه سازی صورت و به وجود آوردن حالت V برای چانه استفاده میکنند. یکی از پرکاربردترین نوع فیلر، به و کلسیم اختصاص دارد؛ زیرا این مواد را به راحتی و به طور کاملاً طبیعی میتوان در بدن پیدا کرد.
یا زاویه سازی صورت، میتواند در کنار ظاهر، اعتماد به نفستان را نیز بهبود بخشد. پس از اینکه تصمیم نهایی خود را برای اتخاذ نمودید، با انتخاب پزشک مجرب در این زمینه، میتوانید اطمینان حاصل کنید که به نتایج مطلوبی خواهید رسید. درکلینیک دکتر رامین مدرسی، با کادری مجرب و تجهیزات مدرن، میتوانید در زمینه زاویه سازی صورت، به بهترین نتایج دست پیدا کنید. تلفن تماس با این مرکز : 36703885 – 031
انواع مختلف فیلرهای تزریقی
فیلرها انواع متفاوتی دارند که بنا به تشخیص پزشک متخصص، از آنها برای تزریق به زیر پوست استفاده میکنند. انواع فیلرها به شرح زیر هستند:
- چربی انسانی Autologous fat
- هیالورونیک اسید Hyaluronic Acid (HA)
- کلسیم هیدروکسیل اپاتیک Calcium Hydroxylapatite (CaHA)
- پلی ال لاکتیک اسید Poly-L-lactic Acid