چند توصیه امتحانی برای دانشآموزان
شکی نیست که ترس دانشجویان از امتحانات تقریباً جهانی است و یکی از دلایل اصلی این امر ، نتایج امتحانات است. نتیجه ، گواهی پذیرش یا رد است که باعث تشویق ، تهدید ، تشویق یا مجازات می شود.
به گزارش سرگرمی برای همه ، مهمترین فاکتورهای آزمایش ترس و اضطراب ، راههای کاهش آن در این ناحیه بویژه در این روزهای کرونا ، روشهای مختلف مطالعه خواهد بود.
مهمترین عوامل در معاینه ترس و اضطراب است
1- ترس از فراموش کردن آنچه می خوانید
2- سخت گیری معلمان در طول سال تحصیلی
3. انتظارات بیش از حد والدین
4- عدم اعتماد به نفس انسان
5- عدم قطعیت سؤالات
6- عدم آمادگی برای امتحان
کاوش در روش های کاهش ترس از امتحانات
1- برنامه خواب و استراحت را تنظیم کنید. برخی فکر می کنند در امتحانات اصلاً نباید بخوابند و یا زیاد بخوابند که این باعث خستگی ذهنی می شود و در نتیجه بیشتر آنچه را که می خوانند فراموش می کنند. مطلوب است که زمان خواب را به حد معقول کاهش دهید ، اما هیچ وقت خیلی مفید نخواهد بود
2 – پرهیز از غذا. زیاده روی و پرخوری تأثیر منفی خواهد گذاشت. شما باید از لحاظ روحی و جسمی به میزان کافی خواب و تغذیه مناسب داشته باشید.
3- آماده شدن برای امتحان. داشتن یک برنامه ریزی مناسب و روش های یادگیری در طول سال تحصیلی
الف) به جای اینکه در آخرین دقایق قبل از امتحان ، مطالب را مرور کنید ، به تدریج مرور کنید.
ب – از یادداشت های خود یادداشت بردارید تا بتوانید از نظر ذهنی بازسازی ، رمزگشایی و بررسی مطالب را انجام دهید.
ج – سعی کنید نوع تست را پیدا کنید تا بتوانید تحقیقات خود را بر این اساس پیش ببرید.
4 – تأکید بیشتر بر سوالات کنکور ، که می توانید دامنه سؤالات در امتحانات را حدس بزنید و به آنها توجه بیشتری کنید. برای این منظور ، سؤالات کنکور سال گذشته کمک خواهد کرد. همچنین به مباحثی توجه کنید که معلم یا معلم در کلاس بیشترین اعتماد را دارد.
5 – از نگرانی های مختلف خودداری کنید. به عنوان مثال ، شب به یک بازی فوتبال نروید. اگر امتحان قبلی رضایت بخش نبود ، به آن فکر نکنید و تحلیل امتحان قبلی را به تعویق بیندازید.
6- داشتن تصویر ذهنی مثبت از خود. در عوض ، به جای پرداختن به مشکلات جانبی ، همیشه در مورد خودتان طرز فکر مثبت داشته باشید و پس از تلاش کافی برای مطالعه محتوا ، به موفقیت خود امیدوار باشید.
7- یادآوری نام و یاد خدا همیشه و همیشه انسان را آرام می کند ، بنابراین بهتر است وظایف را به طور مرتب و به موقع انجام دهید.
روشهای تحقیق مختلف
به گزارش سرگرمی برای همه ، به نقل از مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش ، روشهای تدریس زیر به شرح زیر است:
الف) خاتمه این روش یکی از بهترین و محبوب ترین راه های بهبود حافظه است. نام این روش به عنوان نام انگلیسی آن (PQ4R) از شش حرف اول مراحل آن تشکیل شده است.
1- مراحل قبل از خواندن. در این مرحله ، کتاب یا مقاله به عنوان یک مطالعه مقدماتی مختصر خوانده می شود. مراحل این مرحله خواندن عناوین فصل ها ، خواندن سطح فصل ، توجه به تصاویر ، بخش های اصلی و فرعی ، خلاصه دیدگاه کلی کتاب و اتصال بخش های مختلف کتاب است.
2- مرحله سوال. پس از مطالعه مختصر در مورد موضوعات و نکات اصلی ، در مورد آنها سؤال کنید. این باعث افزایش دقت و تمرکز ذهن و سرعت و سهولت یادگیری می شود.
3- مرحله خواندن. در این مرحله ، خواندن مطالب کتاب دقیق و کامل است ، هدف از آن درک کلیات و جزئیات مطالب و همچنین پاسخ به سؤالات مرحله قبل است. برای درک بهتر مطالب در مرحله خواندن ، می توانید از مواردی مانند یادداشت ، یادداشت و خلاصه استفاده کنید.
4 – مرحله تفکر. در این مرحله ، هنگام خواندن ، پرسیدن سؤال ، ارتباط با دانش خود ، به موضوع فکر کنید. در این مورد ، اساسی ترین اصل نیز گسترش معنایی است. گسترش معنایی همچنین می تواند در مراحل پنجم و ششم ، یعنی در مراحل حفظ و مرور ، نقشی داشته باشد.
5 – مرحله حافظه. در این مرحله ، بدون ذکر کتاب و به صورت دلخواه ، قرائت ها را به یاد می آورد و یک بار دیگر به سؤالاتی که از خودش پرسیده بود پاسخ دهید. در اینجا شما باید آنچه را که با کلمات آموخته اید بیان کنید ، در غیر این صورت باید آنچه را که آموخته اید مجدداً بخوانید. مراحل حافظه در انتهای هر بخش انجام می شود و هنگامی که بخش های سر به اتمام رسید ، ما به مرحله بعدی ، بررسی یا آزمایش حرکت می کنیم.
6- مرحله بررسی. این مرحله که به عنوان مرحله آزمایش نیز شناخته می شود ، در پایان هر فصل انجام می شود. در اینجا به مباحث اصلی ، نکات کلیدی و همچنین رابطه بین مفاهیم مختلف خواهیم پرداخت و در صورت مواجهه با مباحث مورد بحث ، لطفا به متن اصلی یا لینک مراجعه کنید. یکی از راه های کمک ، پاسخ دادن به سؤالات در انتهای فصل است. انجام این مرحله می تواند استرس تست را کاهش دهد.
ب – روش خواندن دقیق. هدف از این مرحله درک کامل و دقیق مطالب و سازماندهی و منظم آن است. برخی از روش های موجود که می تواند به مطالعه دقیق کمک کند به شرح زیر است:
1- تکنیک خلاصه. عبارات اصلی ، مفاهیم و مباحث متن را بنویسید تا با مرور مطالب ، نگاه به خلاصه ها و خواندن آن ، مرا به یاد تمام خوانش ها بسپارید. این یک راه عالی برای بررسی مجدد خلاصه ها است.
2- تکنیک سازماندهی محتوا. این روش درک مطلب ، سرعت و افزایش بازیابی مطالب آموخته شده را افزایش می دهد. برای سازماندهی مطالب ، لازم است سه قسمت از متن اصلی مطالعه استخراج شود که:
– موضوع اصلی. موضوعی که تمام مطالب را در بر می گیرد و بقیه مطالب حول آن می چرخد.
– امتیاز کلیدی. اینها خطوط و ایده های اصلی و مهم هستند که در کنار هم موضوع اصلی را آشکار تر می کنند.
– موارد کوچک. اطلاعات دقیق تر به عنوان نمونه ای از اطلاعات واقعی ، نمونه ها ، عکس ها و تصاویر ارائه شده است.
انتهای پیام