چرا آمار فوتی‌ها پایین و شمار ابتلا بالاست؟

متخصصان خاطرنشان می كنند كه تعداد مرگ و میرها به دلیل عوارض زیاد ، مراجعه به موقع و استفاده از چندین داروی ضد ویروسی كاهش یافته است.

به گزارش سرگرمی برای همه ، این روزنامه همشهری وی نوشت: “از ابتدای ژانویه ، تعداد مرگ های ناشی از تاج در حال کاهش است.” تعداد تلفات روزانه از 191 نفر در روز اول ماه به 87 نفر در اواخر ژانویه رسید. این روند نزولی در فوریه نیز ادامه داشت ، در 7 فوریه به پایین ترین سطح یعنی 57 فوت در روز رسید. تعداد قربانیان تاجگذاری از 6 ژانویه تاکنون از 3 رقم فراتر نرفته است. در همین حال ، در ماه دسامبر ، تعداد کشته شدگان به نزدیک به 500 نفر رسید. تمایل به کاهش تعداد مرگ و میرها در شرایطی است که تعداد بیماران به طور قابل توجهی کاهش پیدا نکرده است ، کمتر از 6000 نفر در ماه گذشته. اکنون بیش از یک هفته است که بیش از 7000 نفر روزانه به این ویروس آلوده می شوند. با این حال ، س mainال اصلی این است که چرا ، با وجود تعداد زیادی از بیماران روزانه ، تعداد مرگ ناشی از تاج تعداد زیادی را نشان نمی دهد. این در شرایطی است که شهرهای سرخ به نقشه تاج کشور بازگشته اند. نگاهی به آمار ماه های اخیر نشان می دهد که تعداد مرگ و میر ناشی از همین تعداد عفونت چندین برابر آمار فعلی است. به عنوان مثال ، در ماه دسامبر ، اوج شیوع ، هنگامی که بیش از 7000 عفونت جدید روزانه گزارش می شد ، تعداد تلفات بیش از 250 نفر بود. اما اکنون ، با همان تعداد عفونت ، تعداد کشته شدگان کمتر از 100 و گاهی حدود 50 نفر است. همه اینها در شرایطی است که به گفته متخصصان ، شدت ویروس ضعیف نشده یا کاهش پیدا نکرده است. کارشناسان خاطرنشان می کنند که چندین عامل باعث کاهش تعداد مرگ گلبرگ شده است.

مینو مهرز ، متخصص بیماری های عفونی ، عضو کمیته ملی کرونا ، به همشهری می گوید که بیماران زودتر از گذشته بهبود می یابند. این یک تأثیر مثبت بر روی بیماران بیمار دارد. سخنگوی ستاد تاج گل ملی نیز كاهش مرگ تاج را تأیید كرد ، اما توضیح داد كه این كاهش به دلیل محدودیت های اعمال شده طی چند هفته گذشته بوده است. بنابراین پیش بینی می شود که در آینده تعداد موارد افزایش یابد.

بیماران زودتر می آیند

تخت های بیمارستان های خصوصی پر است و 100 تخت مسیح دانشوری توسط بیماران مبتلا به بیماری کرون اشغال می شود. این شایعات اثبات شده است. وی می گوید اگر بیماران زودتر به مراکز درمانی مراجعه کنند ، سریعتر تحت درمان قرار می گیرند و وضعیت آنها بدتر نمی شود. به گفته وی ، درمان زودهنگام همچنین میزان مرگ و میر را کاهش می دهد. “در گذشته ، هنگامی که بیماران به بیمارستان های خاصی مراجعه می کردند ، ظرفیت کافی وجود نداشت ، بیماران مجبور بودند در خانه بمانند ، این روند درمان آنها را مختل می کند ، اما اکنون امکان پذیرش آنها در بیمارستان ها وجود دارد.” “هنگامی که تعداد بیماران جدی کاهش می یابد ، میزان مرگ و میر معمولاً کاهش می یابد.”

به گفته این متخصص بیماری های عفونی ، ویروس کرونا ضعیف نشده است ، برخی از جهش های آن حتی شدیدتر از قبل است ، اما واقعیت این است که تعداد افرادی که در بیمارستان های عادی بستری هستند بیش از قبل است. این متخصص می گوید از تعداد بیماران می توان شیوع بیماری را ارزیابی کرد. زیرا با افزایش میزان عفونت ، تعداد قربانیان نیز افزایش می یابد. 20٪ از کل بیماران باید در بیمارستان بستری شوند و 5٪ از آنها در شرایط بحرانی قرار دارند و باید در بخش مراقبت های ویژه بستری شوند.

ویروس آفریقایی ، برزیلی و انگلیسی

در همین شرایط ، اوج جدیدی از فوران تاج در ماه مارس در جهان پیش بینی می شود که شدیدتر از قله های قبلی است. علائم فعال شدن شیوع را می توان از افزایش بستری شدن در بیمارستان و قرمزی در برخی از شهرهای جمهوری فهمید. مهرز میگه “دلیل این امر این است که مردم از وضعیت خسته شده اند ، آنها پروتکل های بهداشتی را دنبال نمی کنند. اگرچه واکسیناسیون آغاز شده است ، اما خطر همچنان زیاد است. افراد حتی پس از واکسیناسیون باید سوابق بهداشتی را نگهداری کنند.

به گفته یک متخصص بیماری های عفونی ، ویروس کرونا ویروس اخیراً دو جهش شدید داشته است. یکی در آفریقای جنوبی و دیگری در برزیل. ویروس کرون انگلیس در گذشته کشف شده است ، مواردی در کشور ما وجود داشته است ، اما در آفریقای جنوبی ، ویروس های برزیل نیز جدیدتر از انگلیس هستند ، هنوز مشخص نیست که آنها در برابر واکسن های تولید شده مقاومت زیادی دارند. با این حال ، با شروع واکسن ، ویروس های مقاوم تر با افزایش تعداد افراد بیشتر گسترش می یابند. به گفته وی ، هنوز هیچ موردی از ویروس آفریقای جنوبی-برزیل در ایران ثبت نشده است. “پیش از این ویروس انگلیس فقط مسری تر بود.”

حسین کاناتین همشهری ، رئیس مرکز تحقیقات فرماندهی عملیات سپاه تهران ، به همشهری گفت: “دلایل افزایش موارد شیوع بیماری و تحقیقات بیشتر است. اگرچه تعداد کمی از مرگ ها به طور طبیعی در ارتباط با مرگ رخ می دهد ، اما مردم هنوز سوابق را بیش از قبل دنبال می کنند ، که منجر به کاهش موارد شدید می شود. از طرف دیگر ، افراد با مشاهده اولین علائم بیماری بیشتر به دنبال مراقبت های پزشکی می گردند.

نتیجه چندین داروی ضد ویروسی بود

محمدرضا هاشمیان ، متخصص بیماری های عفونی در بیمارستان مازیح دانشوری ، استفاده از داروهایی را که قبلاً در پرونده های درمانی کرونا وجود نداشت ، یکی از دلایل کاهش مرگ عروق کرونا ویروس عنوان می کند. وی در توضیح بیشتر برای همشهری می گوید اکنون هر بیماری که به بیمارستان برود می تواند داروی لازم را تهیه کند. فاویپیراویر و RemedSivir ، که قبلاً با قیمت های نجومی در بازار آزاد فروخته می شد ، اکنون در کشور تولید می شوند و تحت پوشش بیمه هستند. “40 بسته فاویپیراویر در بازار به قیمت 20 تا 40 میلیون درام فروخته شد. Ramdsavier نیز به 50 میلیون درام رسید. این در شرایطی بود که یافتن همان داروها به سختی انجام می شد یا بخشی از سوابق درمانی کرونا نبود. اما اکنون آنها به طور گسترده ای استفاده می شوند ، و استفاده از داروهای ضد ویروسی مانند Coltra افزایش یافته است و در پروتکل درمان گنجانده شده است. پیش از این تأکید شده بود که این داروها بی اثر هستند. وی افزود: بنابراین مصرف دارو با هم می تواند جان بیماران جدی را نجات دهد.

به گفته این متخصص ، بردن RamedSavir از روز هفتم بیماری فایده ای ندارد! بنابراین ، شروع سریع دارو با مراجعه به دارو ممکن است مرگ و میر را کاهش دهد. با این حال ، بسیاری از افرادی که بر اثر این بیماری می میرند ، یک بیماری زمینه ای دارند که به طور خاص در خانه درمان نمی شود. هاشمیان همچنین رعایت پروتکل ها را در کاهش تعداد موارد م effectiveثر می داند. “اگر محدودیت ها اعمال نمی شد ، مرگ ما حتی بیشتر بود.”

اگرچه واکسیناسیون برای گروه کوچکی از هفته گذشته آغاز شده است ، اما این متخصص می گوید که حداکثر 40 روز پس از تزریق واکسن ، می توان گفت که فرد در امان است و امنیت جمعی ایجاد شده است. واکسیناسیون فعلی بر آمار 50 ماه آینده تأثیر می گذارد. وی بر لزوم درمان زودرس تأکید می کند و می گوید افراد باید به محض مشاهده مشکلات تنفسی ناشی از بیماری های قلبی عروقی ، به دنبال درمان آن بروند. در هنگام افزایش سرفه و تنگی نفس از مراجعه به پزشک دریغ نکنید. تنگی نفس برابر است با استفاده از روش های درمانی پیشرفته.

شیوع کرونا در 9 شهر شدت گرفت

طبق آمار ، شیوع تاجگذاری تا حدودی قابل کنترل است ، اما دیروز ستاد مبارزه با فساد تاج گل ملی اعلام کرد که 9 شهر کشور قرمز رنگ هستند. پیش از این ، همه شهرهای کشور از حالت قرمز خارج شده بودند ، اما با نشانه های قله چهارم تاج ، به نظر می رسد وضعیت قبلی تکرار شده است. به گفته علیرضا رئیسی ، سخنگوی تاج ملی ، در حال حاضر 9 شهر با رنگ قرمز ، 39 شهر با نارنجی ، 228 با زرد و 172 با آبی وجود دارد. استان خوزستان بیشترین شیوع بیماری را دارد ، وضعیت قرمز با شهرهای این استان مرتبط است. آبادان ، اهواز ، بندر ماهشهر ، دزفول ، دشت آزادگان ، کارون ، هوییز ، شادگان و شوشتر.

او ادامه داد. “می بینید که تعداد شهرهای آبی کاهش یافته و تعداد شهرهای نارنجی زرد افزایش یافته است.”

رایس در مورد تعداد شهرهای نارنجی در ایالت های مختلف گفت. آذربایجان غربی 5 شهر ، آذربایجان شرقی 4 شهر ، اصفهان 2 شهر ، خوزستان 5 شهر ، خراسان جنوبی یک شهر ، کرمان یک شهر ، کهگیلویه و بویراحمد و گلستان هر 3 شهر ، گیلان 7 شهرستان و مازندران دارای 8 شهر نارنجی است.

انتهای پیام: