مرگبارترین عقرب دنیا در ایران ساکن است! /عکس
به گزارش خبرگزاری سرگرمی برای همه حدود ۲۰۰۰ نوع عقرب در سراسر جهان وجود دارد و خوشبختانه فقط ۲۵ تا ۳۰ عقرب زهردار هستند و حتی تعداد کمتری از عقرب ها کشنده هستند. در حالی که همه عقرب ها در نیش خود سم دارند تنها تعداد کمی از آن ها می توانند آسیب واقعی به انسان وارد کنند. اگرچه بیشتر نیش عقرب ها بی ضرر هستند اما بسیار دردناک هستند. اکثر عقرب ها در آب و هوای گرم زندگی می کنند اعم از گرمسیری یا خشک و از خانواده عنکبوت ها هستند. سمی که در داخل نیش دم آن ها یافت می شود یک نوروتوکسین است و بر سیستم عصبی طعمه خود تأثیر می گذارند. در ادامه به برخی از این عقرب های خطرناک خواهیم پرداخت.
عقرب جنگلی ویتنام
یکی از زیباترین عقرب های جهان عنکبوتی عقرب جنگلی ویتنام است. کل اسکلت بیرونی آن آبی مایل به رنگ دریا است که بافتی ملایم و ظاهری براق دارد. تنها نقاط تیره بدن این عقرب محل اتصال قطعات بدن مانند دم به شکم و پاها به شکم است. انبر آن بزرگ است و بیشتر شبیه خرچنگ است. عقرب جنگلی ویتنام یکی از کشنده ترین انواع عقرب ها است اما بیشتر برای طعمه هایش به جای انسان ها.
دم آن نسبت به دیگر عقرب ها کوچکتر است اما با این حال نیش آن بسیار قوی است. زهر این عقرب یکی از شدیدترین و موضعی ترین دردها را در بین تمام عقرب ها ایجاد می کند. مقداری تورم تب احتمالی و التهاب در ناحیه نزدیک محتمل است اما این باید بدترین آن باشد.
همانطور که از نامش پیداست عقرب جنگلی ویتنام بیشتر وقت خود را در جنگل های ویتنام می گذراند. آبی آن به اندازه کافی روشن نیست که بتواند فوراً در سایبان های جنگلی انبوه قابل مشاهده باشد بنابراین توانایی استتار خوبی هم دارد.
عقرب گادیم
عقرب گادیم کشنده ترین عقرب ایران است و در مقایسه با هم نوعان کشنده خود یکی از عجیب ترین عقرب ها است. عقرب گادیم به جز احساس فوری نیش نیش تقریباً بدون دردی دارد و پس از نیش اولیه قربانیان به مدت ۴۸ تا ۷۲ ساعت بدون درد هستند. متأسفانه در حالی که قربانی کاملاً غافل از نیش این عقرب است اتفاقات وحشتناکی در داخل بدن آن رخ می دهد. پس از مدتی علائم به شکل نارسایی حاد کلیه ظاهر می شود زیرا زهر عقرب گادیم مخلوطی از سیتوتوکسین ها و هموتوکسین ها است. سموم همچنین نکروز ایجاد می کنند که پوسیدگی گوشت اطراف زخم است. عقرب های گادیم کوچک و تقریباً کرم رنگ هستند. آنها زمان زیادی را در زیر صخره ها و در مناطق سایه دار می گذرانند و در صورت آشفتگی نیش می زنند.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید.
۲۲۷۲۲۷