«با اجازه پدرم»، فیلمی برای ادای احترام به مقام شهدا و بانوان
سرگرمی برای همه/خراسان رضوی تهیهکننده فیلم «با اجازه پدرم» گفت: ایده تولید این فیلم از یک گفتوگو در دانشگاه و در جمعی دانشجویی شروع شد و با این نیت تصمیم به ساخت آن گرفتیم که مقام شهدا و بانوان را گرامی داشته باشیم.
محمد یارمطاقلو سهرابی در گفتوگو با سرگرمی برای همه در خصوص تولید فیلم کوتاه با اجازه پدرم اظهار کرد: ما همانگونه که فکر میکنیم فیلم میسازیم و ایدئولوژی به ما میگوید چه فیلمنامهای نوشته شود. دفاع مقدس نیز یکی از ایدئولوژیها در کشور ماست و طبیعی است که به واسطه هنر به آن بپردازیم، چراکه پرداختن به آن به حفظ و ادامه تاریخ و هویت ملی میانجامد و به جوانان کمک میکند که رابطه خوبی با ارزشها پیدا کنند و باعث احترام و افتخار آنها به دفاع مقدس شود.
وی افزود: فیلم با اجازه پدرم روایتگر داستان دختری است که پس از ۳۰ سال از اینکه پدرش مفقودالاثر شده، در شب عروسیاش خبر رسیدن پیکر پدرش را به او میدهند، در خلاصه داستان آن نوشته شده دختری در حال تدارک مراسم عروسی خود است که با تماس مهمی زندگی او تغییر میکند.
تهیهکننده فیلم با اجازه پدرم بیان کرد: ایده تولید این فیلم از یک گفتوگو در دانشگاه و در جمعی دانشجویی شروع شد و با این نیت تصمیم به ساخت آن گرفتیم که مقام شهدا و بانوان را گرامی داشته باشیم. بنابراین فیلمنامه را از داستانهای مختلف اقتباس کردیم و به سراغ تولید آن رفتیم.
یارمطاقلو عنوان کرد: در فیلمهایی که در خصوص دفاع مقدس ساخته میشود، معمولا داستان بر متن جنگ تحمیلی، روایت از خط مقدم و اتفاقات پیرامون میگذرد. ما نیز سعی کردیم از زاویه پیرامون جنگ نگاه کنیم و این را نشان دهیم که دختری ۳۰ سال منتظر پدر مفقودالاثر خود بوده است.
وی با اشاره به عوامل تولید فیلم بیان کرد: این اثر را امیرعباس محمدی کارگردانی کرده و نویسندگی آن برعهده سرنا امینی و امیرحسین قاسمی بوده است. از بازیگران آن نیز میتوان به فرناز علیزاده، سید مصطفی ظریف و زینب سلطانی اشاره کرد.
تهیهکننده فیلم با اجازه پدرم تصریح کرد: این فیلم در جشنواره فیلم حوا شرکت داده شده بود و در جشنوارههای فیلم کوتاه تهران، عمار و سومین جشنواره رسانهای امام رضا(ع) شرکت کرده است و امیدواریم که بتواند جایزه کسب کند.
یارمطاقلو با اشاره به لزوم حمایت جشنوارههای داخلی فیلم از فیلمهای روایتگر دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: فیلمهای دفاع مقدسی مانند با اجازه پدرم از جمله فیلمهایی است که جایی در جشنوارههای خارجی ندارد و دلیل مخالفت جشنوارههای خارجی با اینگونه فیلمها نیز این است که میگویند شهدا نشاندهنده تداوم و منازعات سیاسی و ایدئولوژیکی هستند. بنابراین ما دلخوش به جشنوارههای داخلی هستیم و امیدواریم به خاطر دیده شدن این ایدئولوژی از اینگونه فیلمها در جشنوارههای داخلی حمایت شود.
وی با اشاره به دیگر تولیدات خود بیان کرد: فیلمنامه بعدی ما هم آماده تولید است که درباره ۳ روحانی شهید و مضروب در حرم مطهر رضوی است که قصد داریم به صورت فیلم سینمایی ساخته شود. ما پرونده قضایی این ماجرا را مطالعه کردهایم و تحقیقات خود را انجام دادهایم و قرار است فیلم را از زمانی که تروریست اقدام به حرکت به سمت ایران میکند روایت شود تا زمانی که اعدام میشود.
انتهای پیام