این میوه کلسترول بد را کاهش می دهد
مطالعات اخیرا نشان داده است مصرف منظم آووکادو می تواند به کاهش کلسترول منجر شود و خطر بیماری های قلبی و بیماری های عروق ویروس کرونا را کم کند. بنابراین افزودن آن به رژیم غذایی بیشتر افراد فایده دارد.

در مطالعه ای که مجله Cureus نتایج آن را منتشر کرد متخصصان بسیاری از مطالعات علمی انجام شده روی مصرف آووکادو و بیماری های قلبی عروقی را تجزیه و تحلیل کردند و دریافتند افرادی که به طور منظم آووکادو می خوردند کلسترول کمتری داشتند و در مقایسه با کسانی که آووکادو نمی خوردند کمتر در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی بودند.
دکتر «آنتونی آلتوبلی» رئیس مرکز پزشکی قلب و عروق بیمارستان رابرت وود جانسون به مطالعه دیگری اشاره می کند که نشان می دهد مصرف منظم آووکادو می تواند به سلامت قلب کمک کند. او می گوید: یک مطالعه مشاهده ای ۳۰ ساله که در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شد نشان داد در افرادی که در هفته حداقل دو وعده آووکادو می خورند (معادل یک آووکادوی کامل) خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی ۱۶ درصد و خطر بیماری های عروق ویروس کرونا ۲۱ درصد کاهش یافت.
دکتر آلتوبلی توضیح می دهد که برای بهره برداری بیشتر از این فواید باید غذا های غنی از چربی های اشباع شده (مانند کره پنیر و گوشت های فراوری شده) را با غذا های گیاهی مانند آووکادو که غنی از چربی های سالم برای قلب هستند جایگزین کرد. این روش بهتر از صرفا اضافه کردن آووکادو به رژیم غذایی است.