استفاده پلیس از هوش مصنوعی در ماموریت ها
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات و پدافند سایبری فراجا گفت: پلیس از سال ها پیش از هوش مصنوعی در ماموریت های مختلف خود استفاده می کند و این موضوع مسئله جدیدی نیست.
سردار احمد دولتخواه در گفتگو با سرگرمی برای همه گفت: باید دقت کنید که هوش مصنوعی موضوعی نیست که به تازگی کشف یا ایجاد شده باشد بلکه این موضوع از سال ۱۹۵۰ و در زمان «تست تورینگ» مطرح بود و مقالات علمی بسیاری در این زمینه وجود دارد اما هوش مصنوعی از ابتدا مسئله ای بود که فراز و فرود های بسیاری را تجربه کرد.
وی با اشاره به اینکه چرا در سال های اخیر استفاده از هوش مصنوعی بسیار فراگیر شده است؛ افزود: تا قبل از سال ۲۰۱۵ هوش مصنوعی مسئله ای کاملا علمی و تخصصی بود که تنها افرادی با مهارت های خاص با آن سروکار داشتند و موضوعات آن نیز کاملا تخصصی بود اما از این سال به بعد استفاده از هوش مصنوعی وارد حوزه عمومی شد.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات و پدافند سایبری فراجا ادامه داد: به این معنا که استفاده از هوش مصنوعی بسیار آسان طراحی شد تا افراد با سطح سواد معمولی نیز بتوانند در حوزه های مختلف زندگی روزمره از آن استفاده کنند به همین دلیل خیلی سریع محبوب و فراگیر شد؛ اما این ابزار سابقه زیادی دارد و تنها در اختیار عموم مردم قرار نداشت.
دولتخواه درباره استفاده از هوش مصنوعی در ماموریت های پلیسی گفت: از همان سال ها پیش پلیس از هوش مصنوعی در بسیاری از ماموریت های مختلف خود استفاده می کرد. به عنوان مثال پلیس آگاهی بر اساس یک اثر بیومتریکی یا همان اثر انگشت جرمی را کشف می کند و قطعا در این روند از هوش مصنوعی استفاده می شود.
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات و پدافند سایبری فراجا ادامه داد: علاوه بر این شناسایی چهره متهمین نیز یکی دیگر از مواردی است که پلیس در ماموریت های خود از آن استفاده می کند که همگی آنها الگوریتم های مختلف هوش مصنوعی است.
دولتخواه گفت: با توسعه و پیشرفت هوش مصنوعی در موضوعات مختلف فراجا نیز تلاش می کند از این ظرفیت ها استفاده کرده و کیفیت ماموریت های خود را ارتقا ببخشد.
انتهای پیام