مسمومیت دانشآموزان جنگ روانی دشمن است؛ میخواهند مدارس تعطیل شود
گفتگو/ آمریکا با «عملیات پشه مالاریا» به دنبال چیست؟
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکاییها یک عملیات روانی معروف به نام «عملیات پشه مالاریا» دارند،گفت: ممکن است در همین راستا یک عملیات هدفمندی را به نیت ایجاد جنگ روانی در جامعه ما دنبال کنند.
مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، درمورد مسمویتهای دانش آموزان گفت: درباره مسمومیت دانشآموزان یکسری شبهات در ذهن مردم به وجود آمده که باید با اطلاعرسانی به موقع این ابهامات برطرف شود.
وی متذکر شد: چند روز پیش جلسهای در مجلس با حضور اعضای کمیسیونهای آموزش و بهداشت و چند نفر از مسئولان ذیربط از جمله از وزارت اطلاعات تشکیل شد و موضوع مسمومیت دانشآموزان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رئیس کمیته آموزش و پژوهش پزشکی مجلس تاکید کرد: تاکنون مسمومیت دانشآموزان مرگ و میر نداشته و اکثر این مسمومیتها هم به صورت خفیف بوده است.
ویس کرمی اظهار کرد: یکی از عواملی که این مسمومیتها را تشدید میکند، ترس و استرس است. این جنگ روانی که دشمن ایجاد کرده است، باعث تشدید علائم مسمومیت میشود و علائمی که مربوط به استرس است، به مسمومیتهای خفیف اضافه شده و ربط داده میشود.
وی گفت: این مسمومیتها به صورت استنشاقی است و هدف دشمن از این کار آن است که ترس و اضطراب روانی در جامعه ما ایجاد کند و احتمال زیاد یکی دیگر از اهداف آنان هم تعطیلی مدارس و حتی دانشگاهها است.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: آمریکاییها یک عملیات روانی معروف به نام «عملیات پشه مالاریا» دارند که این عملیات را علیه کشورهایی که دشمن خود میدانند، به کار میگیرند و در گذشته هم از آن استفاده کردند.
ویس کرمی افزود: آنان این عملیات را در مورد شوروی و برخی از کشورهای بلوک شرق پیاده کردند و نتیجه هم گرفتند و ممکن است در همین راستا یک عملیات هدفمندی را به نیت ایجاد جنگ روانی در جامعه ما دنبال کنند.
وی تاکید کرد: برخی از افراد گمان میکنند که ممکن است این مسمومیتها در آیندههای دور اثرات مخرب خودش را بگذارد که این فرض بسیار بعید و غیر علمی است، چرا که اگر مادهای آنقدر اثر شدید داشته باشد، اولاً باید همان موقع اثر خودش را بگذارد و اگر بنا باشد در آینده هم تکرار شود، باید تجمع پیدا کند و به صورت تدریجی وارد بدن شود که هر دو فرضیه منتفی است. یعنی نه ماده کُشنده است که فوری فردی را از پا در بیاورد، نه تجمع اتفاق میافتد. این مسمومیتها موقت است و با تغییر محیط و آرامش که به شخص داده میشود، درمان میشود.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس با بیان اینکه بهترین راه مقابله با این جنگ روانی دشمن آن است که باید مراقب باشیم و در بازی روانی دشمن قرار نگیریم،گفت: مسئولان و کسانی که تریبون در اختیار دارند، باید آرامش خودشان را حفظ کنند و باید این آرامش را به مردم منتقل کنند.
ویس کرمی با اشاره به اینکه مردم هم بدانند این چیزی که تاکنون دیده شده، قطعاً از ویروس کرونا سختتر نیست،تاکید کرد: تنها راه پیشگیری از ویروس کرونا پیشگیری بود و مدتها طول کشید تا واکسن آن ساخته شود، اما از این مسمومیتها با مقداری مراقبت و پیشگیری و همدلی میتوان به راحتی عبور کرد. با توجه به اینکه اغلب این مسمومیتها استنشاقی و از طریق تنفسی بوده، میتوان با استفاده از یک ماسک ساده این مخاطره را برطرف کرد.
وی افزود: دشمن به دنبال جنگ روانی است و ما باید مراقب باشیم و آرامش خود را حفظ کنیم و به نیروهای درمانی و امنیتی کشور مانند همیشه اعتماد کنیم تا از این مرحله عبور کنیم.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: البته باید مجازاتهایی برای کسانی که در این مسائل مشارکت میکنند، در نظر گرفته شود و این مجازاتها باید شدید و بازدارنده باشد و اعلام شود. خانوادهها باید مراقبت کنند که فرزندان آنان به طور ناخودآگاه در دام بازی روانی دشمن قرار نگیرند و همه مراقب باشند تا خدای نکرده در ازای دریافت وجه یا امتیازی در زمین دشمن بازی نکنند.
انتهای پیام/