اجتماعی

۱۴ نکته برای تغذیه مناسب در دوران نقاهت مبتلایان کرونا

تغذیه مناسب نقش مهمی در پیشگیری و کنترل بیماری های عفونی مانند Covid 19 ، سل و غیره دارد. با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب که تمام نیازهای تغذیه ای فرد را برآورده کند ، می توان از شدت بیماری ها و عوارض ناشی از آن در هنگام بهبودی جلوگیری کرد.

طبق وزارت بهداشت سرگرمی برای همه ، موارد زیر 14 توصیه غذایی برای دوره نقاهت Covid 19 است که ممکن است با کاهش تأثیر بیماری بر بدن همراه باشد.

مایعات زیادی مانند آب ، آب میوه های طبیعی تازه (آب هندوانه ، آب پرتقال ، آب سیب و غیره) و آب میوه های طبیعی طبیعی مانند آب کرفس ، آب هویج ، آب گوجه فرنگی و غیره ، چای از چای ، آب تهیه کنید از مایعات گوشت یا مرغ باید حداقل 8 لیوان در روز برای رقیق شدن ترشحات راه هوایی استفاده شود.

مصرف سوپ های گرم مانند سوپ سبزیجات ، جو ، بلغور جو دوسر ، جو دوسر و … و سوپ های سبک و سبک مانند سوپ برنج ، سوپ جو ، سوپ سبزیجات و …

مصرف روزانه میوه های تازه ، سبزیجات (کاهو ، کلم ، سبزیجات و غیره) یا سبزیجات آب پز شده به عنوان توده ای از غذا باعث تحریک اشتها و تأمین ریز مغذی های لازم می شود.

منابع زیادی از ویتامین A (که از سلامت دستگاه تنفسی محافظت می کند) مانند زرده تخم مرغ ، گوشت ، ماهی ، کبد و میوه های زرد و نارنجی ، قرمز ، سبز و بنفش مانند کدو تنبل ، کدو تنبل ، هویج ، جو دوسر بخورید. صاحبان تیره کاهو ، اسفناج ، مرکبات ، کلم و …

مصرف منابع غذایی ویتامین C (به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی آن (مانند مرکبات و سبزیجات ، آب میوه و سبزیجات تازه ، آب پرتقال یا لیمو تازه همراه با سالاد که اشتها را نیز افزایش می دهد).

مصرف منابع پروتئینی پروتئین ، روی ، آهن و سلنیوم (که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مانند گوشت ، مرغ ، تخم مرغ ، ماهی ، میگو ، لوبیا ، غلات کامل ، مغزها مانند بادام ، گردو ، پسته ، فندق) و گردو در حداقل دو بار در روز

در وعده های غذایی روزانه و نشاسته از منابع پیچیده کربوهیدرات استفاده کنید: برنج ، سیب زمینی و نان سبوس دار

مصرف روغن های گیاهی ، از جمله آفتابگردان ، سویا ، دانه های پنبه ، زیتون ، کنجد ، کلزا ، مقداری از انرژی روزانه را تأمین می کند ، برخی از اسیدهای چرب ضروری را در تهیه ویتامین های محلول در چربی فراهم می کند.

استفاده از شربت عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای کنترل سرفه

استفاده از زردچوبه در آشپزی به دلیل خاصیت ضد التهابی بودن آن

افزودن سیر تازه ، زنجبیل پیازچه به غذا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

در صورت حالت تهوع ، از زنجبیل یا موز استفاده کنید

برای جلوگیری از یبوست ، پودر سبوس خوراکی فرآوری شده ، تخمیر شده (برنج یا گندم) را به غذاهای استاندارد مانند سوپ ، خورشت یا سالاد اضافه کنید

صبحانه منظم و دو یا سه میان وعده – انرژی لازم برای تأمین ریز مغذی های بهتر لازم است

انتهای پیام: