مراقبت از روان در عصر کرونا

آیا سلامتی فقط در مورد بدن است؟ اگر به سلامت روح و روان خود توجه نکنیم ، پس از بسته بندی وسایل برای کرونا چه نوع افرادی می شویم؟
به گزارش سرگرمی برای همه ، این روزنامه همشهری او نوشت: “ما در خانه می مانیم ، برای اوقات فراغت ، مهمانی ها ، مسافرت ، ماسک می پوشیم ، دست های خود را می شویم ، پرونده های بهداشتی را دنبال می کنیم ، زیرا ما می خواهیم از سلامت بدن خود در برابر بیماری همه گیر مراقبت کنیم. اما آیا سلامتی فقط در مورد بدن است؟ اگر به سلامت روح و روان خود توجه نکنیم ، پس از بسته بندی وسایل برای کرونا چه نوع افرادی می شویم؟ این روزها بسیاری از ما با شرایط فعلی ، استرس اپیدمی کرونا ، ضربه روبرو هستیم و به شدت نگران آینده هستیم. دکتر مهدی اسماعیل تبار ، روانشناس – تحلیلگر فرهنگی ، معتقد است که حلقه گمشده ای که ما را مجبور می کند در گرداب آسیب هایی مانند اضطراب و شیدایی قرار بگیریم ، غفلت از سلامت روان است. او ساده ترین مراحل برای حفظ سلامت روان را به ما می گوید.
راه های حل مشکلات غیر قابل حل
یکی از بزرگترین مشکلات زمان ما عدم توجه به بهداشت روان و روانشناسی است. با این حال ، بسیاری از وقایع روزمره ما درگیر مشکلات روانی است. از بین بسیاری از تصادفات جاده ای که به دلیل فعالیتهای انسانی مقصر شناخته می شود ، هیچ یک از آنها هیچ ارتباطی با روانشناسی ندارند ، حتی اعلام حمله قلبی به عنوان علت اصلی مرگ ، حتی بازار سهام ، بازار طلا و ویروس ناخوانده کرونا. هیچ حوزه اقتصادی ، فرهنگی یا اجتماعی بدون در نظر گرفتن ابعاد روانشناختی آن قابل تحلیل نیست. حتی در مورد کرونا ، روانشناسی نقش زیادی دارد. بد نیست بدانید که روانشناسی به کشورهای غربی تعلق ندارد ، اگر آنها بیش از 100 سال پیش ، بیش از 1000 سال پیش در مورد روانشناسی صحبت کرده بودند ، ابوعلی سینا در کتاب خود از نمونه های روح خود به عنوان یکی از شش اصل خود نام برد. توجه به مشکلات روانشناختی بسیاری از مشکلات را حل می کند ، که از نظر ما حل نشدنی هستند ؛ جالب است که حتی هزینه های مادی و غیر مادی نیز این مشکلات را بسیار کاهش می دهد.
درسهایی از هزار سال پیش
با در نظر گرفتن اهمیت روانشناسی می توان از بسیاری از بیماریهای روانشناختی ما پیشگیری کرد. کافی است به اهمیت این سوال توجه کنید ، به یاد داشته باشید که سلامتی بدون دارو ارزشمند است. شناخت شناختی ناب حلقه گمشده در موضوعات ما است. ممکن است عجیب به نظر برسد ، شاید بسیاری از ما غافل از این باشیم که بسیاری از اصول ابن سینا همان مواردی است که دانشمندان برای حل مشکلات سالها بعد استفاده کردند. در اپیدمی کرونا ، چند ماه پس از همه گیری ، دانشمندان چینی نکاتی را استفاده کردند که با نظریه های ابن سینا سازگار بود. به عنوان مثال ، آنها در مورد لزوم خوابیدن شهروندان از ساعت 10 تا 5 صبح صحبت کردند که توسط ابوعلی سینا تأکید شد و اکنون در کشور ما دوباره طرح ممنوعیت تردد از 9 تا 4 عصر تحت فشار قرار گرفته است. بسیاری از مشکلات مربوط به سلامت روان ما است و خبر خوب این است که فرماندهی مدیریت ذهنی تا حد زیادی در دست ماست. اینکه هر یک از ما در هر 24 ساعت زندگی خود چه کارهایی را مدیریت و فکر می کنیم مهم است. زیرا این افکار هستند که رفتار ما را شکل می دهند.
بخوابید و روح را تغذیه کنید
با شروع تغییر شیوه زندگی و تجدیدنظر در افکار ، بسیاری از آسیب های روانی غیرقابل کنترل به راحتی قابل کنترل می شوند. به عنوان مثال ، می توانیم از نگرانی های مضر و شدید جلوگیری کنیم. بر خلاف تصور بسیاری از افراد ، این قابل عبور است – اما مگر اینکه شما یک تکنسین باشید که می داند چه کاری انجام می دهد. به این ترتیب باید از ساده ترین انتخاب های خود آگاه باشیم. به عنوان مثال ، انتخاب های ساده مانند گوش دادن به موسیقی می تواند در مثبت اندیشی ناامید کننده ، ناراحت کننده یا اطمینان بخش باشد.
گروه اول ، هذیان
این روزها ، همه ما از افزایش روزافزون قربانیان تاج روزانه ترسیده و ناراحت هستیم. از جمله عوامل دیگری که منجر به این وضعیت شده است ، می توان به جنبه های روانشناختی تاریخ نیز توجه داشت. دو گروه از جامعه در رسیدن به این نقطه نقش بسزایی داشته اند. گروهی هستند که کلمات آنها عبارتند از: من بیمار نمی شوم ، این وظیفه آنها است ، آمار واقعی نیست ، همه چیز یک نقشه است – مواردی از این قبیل. واکنش این افراد نیز به دلیل کمبود سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی است که باعث شده برخی از افراد همیشه توهم توطئه داشته باشند. این به معنای تأثیر سهل انگاری بر سلامت روان است. چرا این افراد با وجود همه توصیه ها درباره موضوع فکر نمی کنند؟ اینها افرادی هستند که مهمانی ها و سفرهای آنها هنوز ادامه دارد و باعث می شود بشنویم که خانواده ها همزمان از بیماری قلبی عروقی رنج می برند.
گروه دوم – تلفات جانی
گروه دومی وجود دارد که به سوابق بهداشتی توجه نمی کنند و تعداد قربانیان را مجبور می کنند روز به روز افزایش دهند ، گروهی که رفتار آنها نیز ریشه در روانشناسی دارد. آنها به نوعی درمانده نیستند و ادعا می کنند که آنقدر استرس ، ترس و درد در زندگی آنها وجود دارد که دیگر از هیچ چیز نمی ترسند ، گویی دیگر چیزی برای از دست دادن ندارند. این گروه همچنین با ادعای اینكه این نتیجه صدمه ای پنهان و پنهان در روانپزشكی آنها است ، به بقیه افراد آسیب می رساند. جایی که شهروندان باید تاج آن را بگیرند ، در وسط این دو موقعیت قرار دارد. نادیده گرفتن تاج و مراقبتهای بی باک. بسیاری از مشکلات روانی و جسمی در صورت رعایت اصول زندگی سالم مطابق با تعالیم دانشمندانی مانند ابوعلی سینا به وجود نمی آید. به این ترتیب ما دچار واکنشهای عاطفی اضطراب شدید نمی شویم.
با اضافه کاری خداحافظی کنید
اگر نگاه دقیق تری بیندازیم ، دو مرحله از سلامتی را می بینیم: سلامتی قبل از نیاز به دارو و سلامتی پزشک بعد از نیاز به آنها. همانطور که قبل از بیمار شدن می توانیم بدن خود را سالم نگه داریم ، قبل از بیمار شدن در برخی بیمارستان ها می توانیم از روح خود محافظت کنیم. به دلیل ترس از مقاومت در برابر تاج ، دو موقعیت را از دست می دهیم. سوختگی های اضافی از یک طرف ، برخی از افراد تاج را به هیچ وجه قبول نمی کنند و از طرف دیگر ، برخی به شدت از آن ترس دارند. قدرت سلامت روان به ما کمک می کند تا با کنترل سرخوردگی ، شیدایی و استرس از تحریف اضطراب جلوگیری کنیم. برای مراقبت از سلامت روانی خود کافی است یک سبک زندگی سالم داشته باشید و متفکر باشید. وقتی ذهن انسان به سمت سیستم هوشمند درونی می رود ، افراط و تفریط را کنار بگذارد ، در برابر هجوم مشکلات روانی مانند اضطراب شدید پیروز می شود.
تغییر سبک زندگی
با وجود همه این مشکلات ، ممکن است فکر کنیم تغییر شرایط کار غیرممکن یا حداقل بسیار دشوار است ، ما دچار اضطراب شده ایم ، اما کافی است باور کنیم که با تصمیم گیری های صحیح می توانیم سلامت روان جامعه خود را تضمین کنیم. با بازگشت به آموزه های روانشناسی باستان ، همه ما باید زندگی خود را طبق همان شش اصلی که ابوعلی سینا گفت تغییر دهیم. این یک دستورالعمل عینی است. درست غذا خوردن ، خواب کافی ، بیدار ماندن ، ورزش ، ورزش ، تغییر اقلیم ، تغییر آب و هوا ، بهداشت روانی و خلاص شدن از شر زباله های بدن این شش اصل است. توجه به هر یک از آنها می تواند کیفیت جسم و روح ما را تغییر دهد. ابوعلی سینا شش نکته را در مورد سلامت روان مطالعه می کند. خوشبختی – غم ، عصبانیت – شادی ، ترس – امنیت ، اعتماد به نفس – کمرویی ، چیزهای مهم – چیزهای کوچک – امید و ناامیدی. “اگر خوب دقت کنیم ، خواهیم دید که همه این جنبه های تاج و حاشیه آن قابل بررسی است.”
انتهای پیام: