لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی / بهبود نظارت ها نیازمند وحدت رویه

مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو بر ضرورت وحدت رویه در فرآیندهای نظارتی تأکید کرد و با اشاره به چالش های موجود در حوزه صادرات و تأمین کالاهای اساسی هماهنگی بیشتر بین بخش های مختلف برای رفع مشکلات و ارتقای کیفیت محصولات غذایی را خواستار شد.
به گزارش سرگرمی برای همه؛ نشست هم اندیشی مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با هدف بررسی چالش های این حوزه و بهبود فرآیندهای نظارتی برگزار شد. در این جلسه دکتر مهدی انصاری دوگاهه بر اهمیت تعامل سازنده میان آزمایشگاه مرجع و اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی تأکید کرد و گفت: حوزه آزمایشگاه مرجع چه از نظر اجرایی و چه از نظر ساختاری ارتباط مستقیمی با اداره کل فرآورده های غذایی و آشامیدنی دارد. این تعامل لازمه نظارت مؤثر بر سلامت مواد غذایی و رفع چالش های موجود در تأمین و کنترل کیفیت آن هاست.
وی با اشاره به برخی چالش های حوزه غذا و صادرات افزود: برای رفع مشکلات مشترک نیاز به وحدت رویه داریم. در حوزه صادرات به دلیل ارتباط مستقیم با بخش کشاورزی موانعی وجود دارد که باید با هماهنگی بیشتر بررسی و حل شوند. همچنین ضوابط مربوط به نگهداری کالاها در انبارهای تملیکی از موضوعات مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو انصاری دوگاهه با تأکید بر نقش نظارتی آزمایشگاه مرجع در حوزه غذا خاطرنشان کرد: بخشی از مسئولیت های نظارتی در این حوزه به آزمایشگاه مرجع تفویض شده است. بنابراین هماهنگی کامل میان این مجموعه و اداره کل غذا ضروری است تا بتوانیم فرآیندهای ارزیابی و آزمون محصولات را به شکلی منسجم و یکپارچه پیش ببریم.
وی در پایان تصریح کرد: با وجود چالش های موجود باید تدابیر ویژه ای برای تضمین سلامت و کیفیت مواد غذایی اتخاذ شود. برنامه ریزی برای بهبود فرآیندهای آزمون و نظارت از اولویت های اصلی ما خواهد بود.
انتهای پیام